Ideální destinací pro celou rodinu jsou Mariánské Lázně




Plánujete jarní prázdniny? My doporučujeme nejkrásnější lázeňské město, kterými jsou Mariánské Lázně. Nabízí ideální kombinaci nádherné přírody, relaxace a zábavy pro děti i dospělé. Navíc získaly prestižní status klimatických lázní a staly se tak nejkomplexnějšími lázněmi v České republice, které plně využívají všechny přírodní léčivé zdroje. Mariánské Lázně se také jako jediné klimatické lázně mohou pyšnit statutem člena UNESCO, Great Spa Towns of Europe.

I lázně mohou být skvělým místem, kde můžete strávit s celou rodinou zimní dovolenou v klidu a pohodě a kde na vás bude čekat spousta aktivit a zábavy. Proto skupina Ensana, která v Mariánských Lázních provozuje sedm hotelů, připravila pro rodiny s dětmi speciální balíčky Zimní rodinná dovolená. Cenově výhodné balíčky nabízí 4* hotel Centrální Lázně a 4* hotel Hvězda. Lákavá nabídka zahrnuje pobyt minimálně na tři noci s polopenzí v komfortních rodinných pokojích, lázeňské procedury pro celou rodinu, dále každodenní vstup do bazénu s whirlpoolem, saunami a fitness centra a také kartičku Ensana Marienbad plnou výhod a slev. V hotelu Hvězda se nachází Aqua wellness centrum, které se pyšní největším hotelovým bazénem v celých Mariánských Lázních. Můžete si sem přijít s dětmi zaplavat nebo se nechat hýčkat masážními sprchami a relaxovat ve vířivce. Součástí nabídky je pak také možnost v hotelech bezplatně využívat dětské herny a dopřávat si pravidelné pitné kúry.

K jarním prázdninám patří samozřejmě i dovádění na sněhu. Lyžaři a snowboardisti se můžou vyřádit ve skiareálu Mariánky, který se nachází pouhých 400 metrů od lázeňské kolonády. Na své si přijdou i běžkaři, pro které je tu zase nachystáno až 90 km běžeckých tratí vedoucích krásnou zimní přírodou Slavkovského lesa. Pro všechny milovníky bruslení je v k dispozici v Zimním stadionu také kluziště. Je to skvělá aktivita pro celou rodinu, ať už jste začátečníci nebo zkušení bruslaři. A kdo by chtěl zkusit něco méně tradičního, může si v hotelu půjčit například hole na Nordic walking anebo si zahrát tenis v nafukovací vyhřívané hale. Při procházce městem byste rozhodně neměli vynechat místní symbol, Hlavní lázeňskou kolonádu, která je se svou délkou 180 metrů nejdelší kolonádou v České republice. Během prozkoumávání města si určitě dopřejte teplé oplatky, které děti tolik zbožňují. V zimě je pak možné se účastnit specializovaných komentovaných prohlídek, město také pořádá po celý rok nespočet kulturních akcí, jako je například únorový karneval masek doprovázený tanečním a hudebním vystoupením.

Pokud si zvolíte Mariánské Lázně, a to kdykoli v roce, budete s výběrem spokojeni. Ať už si vyberete lázeňské procedury nebo rodinné výlety do přírody, budete mít jistotu, že váš čas strávený v Mariánkách bude plný nezapomenutelných zážitků a jako bonus ještě načerpáte tak potřebnou energii do dalších dnů.

Veškeré informace o zimních balíčcích a nabídkách můžete nalézt na www.ensanahotels.com

Fotogalerie