Après-Ski jako životní styl vhodný i pro pány




V posledních několika letech se Après-Ski móda stala velmi důležitou jako trendy Y2K nebo vintage estetika. Svařené vína nebo teplé bombardino v restauraci hned po sjezdu ze svahu, to je ta pravá módní zima. Jak se připravit na tu nejlepší lyžařskou dovolenou, aby vám nebyla zima a nechyběl styl? Odpověď najdete v nové kampani MODIVO a eobuv.cz.

Cozy Season

Muži mohou hledat inspiraci v retro estetice, zejména ve svetrech s tištěnými vzory (například hřejivý svetr značky Solid s potiskem horské krajiny). Pro příznivce klasičtějších kousků připravila značka United Colors of Benetton vzorovaný různobarevný svetr z vlny. Právě tento materiál zaručí, že mrznout rozhodně nebudete.

Bundy pro každou situaci

Ve stylu Après-Ski muži jistě ocení spolehlivé a praktické bundy jako například prachová klasika legendární značky Columbia nebo hit posledních sezón, černá péřová bunda The North Face. Pozadu nezůstává ani oboustranná stylovka od Helly Hansen.

Funkční i stylová obuv

V zimní sezóna boty neplní pouze estetickou funkci doplňku a nedíváme se na ně pouze jako na součást outfitu. Snad více než v jakékoliv jiné části roku je pro nás důležitá zejména jejich funkčnost. Ale i tak se nemusíte vzdávat stylu a elegance.

Pokud hledáte boty, které s vámi prožijí všemožná zimní dobrodružství, stojí za to sáhnout po těch z odolných a kvalitních materiálů. Rozhodně neuděláte chybu s krémově-lososovými botami Palladium, bílo-červenými sněhulemi Love Moschino, stříbrnými Inuikii nebo hitem posledních let, výraznými sněhulemi milované značky Moon Boots. Mužům, klasikům i dobrodruhům, budou perfektně sedět boty z nabídky značek DC nebo Jack&Jones.

Kalhoty pro speciální úkoly

Ať už se chystáte na zimní túru, sjezdové lyžování nebo snowboard, věnujte pozornost výběru takových kalhot, které vám zajistí pohodlí a komfort. Vsaďte na kultovní značky jako Rossignol nebo Columbie. Vybírat můžete z nepřeberného množství střihů, velikostí i barev. A v kolekci těchto značek stoprocentně si vyberou i pánové. 

Après-Ski v dětské verzi

Nejmladší zimní dobrodruzi se zaměřují zejména na zážitky, zatímco pohodlí a funkčnost jim zatím nic neříká. Od toho jste tu vy. Pro děti určitě doporučujeme kvalitní termo mikiny, vyteplené bundy s náprsenkou nebo mimořádně praktické lyžařské kalhoty s mnoha kampsami. Ten nejlepší výběr mají například značky Mavoral, Reima a Didriksons.

A pokud nechcete opomenout ani obutí svých ratolestí, široká nabídka na eobuv.cz vás nadchne. Sázkou na jistotu budou sněhule KangaRoos, zimní verze tenisek New Balance a Salomon nebo nejnovější vínové Pumy.

Zimní sezóna je v plném proudu a jarní prázdniny před námi. Nenechte nic náhodě a objevte ty nejlepší módní kombinace připravené spojit pohodlí se stylem. Více inspirace hledejte v aplikaci, v kamenných obchodech nebo online na modivo.cz a eobuv.cz.

modivo.cz

@modivo.cz

#MODIVOCZ

Fotogalerie