Ti, kteří cestují do Dubaje, získají od Emirates volný vstup do Muzea budoucnosti a Aquaventure Atlantis




Letecká společnost Emirates představila chystanou zimní akci pro cestovatele, kteří plánují od 15. ledna do 31. března 2024 navštívit Dubaj nebo mají naplánováno mezipřistání v tomto městě (delší než 8 hodin). Tito cestující si teď mohou užít volný vstup do dubajského Muzea budoucnosti nebo zábavního parku Atlantis Aquaventure.

Speciální nabídka platí pro letenky zakoupené v období od 12. ledna do 1. února 2024 pro cesty uskutečněné mezi 15. lednem a 31. březnem 2024. Tyto výhody se vztahují na všechny letové třídy a rezervace uskutečněné na emirates.com, v call centru Emirates, v prodejním místě Emirates, prostřednictvím cestovních agentů a lze uplatnit nejpozději 96 hodin před cestou.

Muzeum budoucnosti je jednou z nejnovějších a největších dubajských novinek, která návštěvníky přenese do 50 let vzdálené budoucnosti. Kromě toho se mohou cestovatelé těšit na atrakce v Atlantis Aquaventure, největšího zábavního parku na světě.

Dubaj s Emirates

Dubaj patří mezi vyhledávané dovolenkové destinace nabízející prosluněné pláže, gastronomii, nákupní zážitky v Dubai Mall nebo nádherné výhledy z nejvyšší budovy světa Burdž Chalífa. Cestující se společností Emirates je mohou navštívit v rámci programů aerolinky.

My Emirates Pass – Díky tomuto programu mohou cestovatelé využít stovky výhodných nabídek v Dubaji a Spojených arabských emirátech. Výhody lze uplatnit až do 31. března 2024, stačí se prokázat palubní vstupenkou Emirates ve vybraných restauracích, spa a dalších zařízeních, které tyto exkluzivní nabídky a slevy nabízejí. Všechny nabídky v rámci programu My Emirates Pass naleznete na webové stránce www.emirates.com/myemiratespass.

Emirates Skywards Partners – Členové oceňovaného věrnostního programu Emirates si mohou užít ještě více výhod. S aplikací Skywards Everyday mohou získat míle Skywards za své každodenní nákupy u maloobchodníků v SAE. Míle mohou také utratit za lety a upgrady nebo za vstupenky na koncerty a sportovní akce prostřednictvím služby Skywards Exclusives. Více informací o programu Emirates Skywards naleznete na: https://www.emirates.com/english/skywards/.

Emirates létá z Prahy do Dubaje každý den. www.emirates.com