Na hory spolehlivě obleče celou rodinu značka Columbia




Ta pořádná bílá zima je i v našich končinách a sezóna zimních prázdnin, kdy se budeme oddávat zimním sportům, sněhovým radovánkám i procházkám na horách se nezadržitelně blíží. A jak říkají milovníci outdoorových aktivit: „Neexistuje špatné počasí, jen špatné oblečení.“ Kvalitní funkční oblečení je základem pro to, abychom si své oblíbené venkovní aktivity v tomto ročním období pohodové užili. Moderní technologie značky Columbia vás udrží v teple a suchu, ochrání před větrem a mrazem, ale zároveň zachovají oblečení prodyšné. Důmyslné střihy v kombinaci se strečovými technickými materiály Columbia umožňují při sportu svobodný pohyb.

Letos skutečně expanduje oceňovaná špičková technologie Columbia Omni-Heat Infinity. Termoreflexní podšívka se zlatými tečkami je nejen prodyšná, ale hlavně poskytuje až o 40 % více tepla. Se zateplením kombinujícím různé formy a úrovně recyklované péřové výplně se syntetickým zateplením tak Columbia poskytuje maximální výběr a komfort lehkých a zároveň teplých bund i lyžařských kalhot. Technologie Columbia Omni-Heat Infinity je zastoupena v široké škále bund, funkčních mikin či spodním prádle, v čepicích, rukavicích i obuvi.

Značka Columbia Sportswear, lídr v oblasti outdoorového sportovního vybavení, nabízí i letos širokou kolekci atraktivních funkčních zimních a lyžařských outfitů a doplňků od hlavy až k patě pro muže, ženy ale i děti. Vybírat lze z různých bund, kalhot, rukavic, čepic, jednotlivé kusy kombinovat a vrchní i funkční spodní vrstvy barevně sladit.

Na náročnější lyžaře a lyžařky značka nezapomíná, a je tu s technologiemi a stylem, určeným  právě pro ně. Prémiové lyžařské soupravy Columbia Highland Summit z řady Titanium jsou letošní novinkou a disponují vysoce funkčními prvky jako jsou: ergonomický střih, lepené švy apod. Voděodolná a prodyšná membrána Omni-Tech udrží lyžaře v suchu, zatímco zateplení a pokročilá termoreflexní podšívka Omni-Heat Infinity je udrží v teple. Mezi další vychytávky bundy patří multifunkční kapsy, větrací otvory v podpaží, kapuce kompatibilní s helmou, nastavitelné manžety a lem. U kalhot pak kromě Omni Heat infinity laclové provedení, nastavitelný pas, boční zipy a další. Bunda i kalhoty jsou k dispozici v dámském i pánském provedení a několika barevných variantách.

Kolekci Columbia zakoupíte ve značkových prodejnách Columbia (OC Letňany - Praha 9, OC Šantovka - Olomouc, OC Olympia - Brno), řetězcích Sportisimo a vybraných prodejnách Rock Point, ale také v řadě dalších e-shopů jako například www.sportvision.cz, www.sportovna.cz, www.4camping.cz, www.sportisimo.cz/columbia.cz, www.rockpoint.cz, www.zoot.cz, atd.

 

Fotogalerie