Jak vyzrát nad nezapomenutelnými plesovými outfity v roce 2024?




Zima je čas, který mnoho z nás chce zkrátka jen přežít. Máme nedostatek slunce, zima a mráz nám ošlehává tváře, kulichy prakticky nesundáme z hlavy a nekonečná tma člověku také moc nepřidá. I proto v nové kampani MODIVO klade důraz na čas strávený s našimi blízkými a plesové radovánky, které s sebou začátek roku vždy nese. Zimní kampaň módního multibrandu inspiruje k vytváření nezapomenutelných okamžiků, samozřejmě za pomoci nejrůznějších outfitů a odvážných kreací. Nalaďte se znovu na bezchybnou a milou atmosféru a užijte si plesovou sezónu a další oslavy s těmi, které máte nejraději.

Jako jedním ze základních pilířů si MODIVO pro svou kampaň vybralo plesovou sezónu. Plesy jsou událostí, kde se lidé potkávají, povídají si a baví se. Abyste si nemuseli lámat hlavu nad letošními trendy a správným nakombinováním fancy outfitů, MODIVO sestavilo základní kousky, kterými stojí za to se inspirovat a věnovat jim pozornost. Jedním z nejzásadnějších prvků patřících mezi naprosté stálice jsou večerní plesové šaty ve stylu glitter obsession nebo naopak rafinované sametové se zajímavými detaily nebo vázáním. Do těchto kousků se vyplatí investovat čas při jejich hledání i finance, zůstanou vám v šatníku dlouho a unosíte je na nejrůznější typy společenských událostí.

Mimořádně stylovou a nadčasovou košilí v neutrálních či zemitých tónech perfektně doplníte právě například glitrované sukně či výraznější kalhoty. Právě ty jsou totiž hot trendem letošní zimy. Jemné materiály jako satén potom krásně doplní pohodlné huňaté svetry, ideálně v krémových odstínech. Nejen, že tak skvěle vynikne kontrast materiálů, ale nebude vám zima, až budete čekat na odvoz domů. Nebo na after party.

Plesová sezóna už dávno není výsadou jen ženských módních kreací. I pánové si tento rok přijdou na své. Nikdy nestárnoucí a neokoukanou klasikou je například tmavě modrý oblek BOSS nebo kostkovaný kardigan v britském stylu s monogramem Tommy Hilfiger.

Módní multibrand MODIVO ve své plesové kampani vyzývá k vytváření jedinečných zážitků
a vzpomínek, které díky osobitému stylu a outfitům můžete sdílet se svými přáteli a vyprávět skrze ně jednotlivé příběhy. Více inspirace najdete na modivo.cz, v aplikace nebo v kamenných obchodech.

modivo.cz

@modivo.cz

#MODIVOCZ

Fotogalerie