Next.Move fitness vybízí k naplnění vašeho potenciálu s novou kampaní i další pobočkou




„UNLEASH THE POTENTIAL WITHIN” je motto 

">kampaně, kterou fitness brand Next.Move shrnuje veleúspěšný rok 2023. Vznikala pod taktovkou režiséra Roberta Marka a její ambicí je motivovat lidi hledat nejlepší verzi sebe sama (the next.best version of yourself) a naplnit tak svůj potenciál.

To se samotnému Next.Move v uplynulých dvanácti měsících opravdu povedlo díky realizaci všech nápadů a cílů, které si founder Julián Jančík, jeho kreativní tým i komunita předsevzali.  Během dvou let své existence brand vybudoval již čtyři fitness kluby, přičemž tři z nich jsou letošními přírůstky.

UNLEASH THE POTENTIAL WITHIN kampaň:

„Skutečnost, že jsme dokázali v jednom roce zprovoznit tři kluby, je pro nás obrovskou satisfakcí a naplněním těch nejodvážnějších představ. Pobočky jsme umístili do strategických lokalit v atraktivních pražských čtvrtích a významných developerských projektech. Přestože jsme měli na začátku roku jasné ambice růstu, skutečné výsledky předčily naše očekávání,” říká Julián Jančík, zakladatel Next.Move.

Významnou roli v tomto úspěchu sehrál Jozef Janov, partner, který se k týmu přidal v polovině roku a jehož osobní entuziasmus a podpora byly klíčové pro dosažení těchto výsledků. „Josefův příchod do týmu a jeho zapojení byly pro nás velkou motivací k otevření čtvrté pobočky," dodává Jančík.

Jako vrchol tohoto skvělého roku se otvírá nejnovější klub Next.Move Fitness na pražském Smíchově. Nový unikátní prostor je součástí architektonicky výjimečné budovy FIVE, která bývala tramvajovou vozovnou a její prostory stále nesou historické prvky.

Next.Move Smíchov je strategicky umístěný na břehu Vltavy, takže se stane cílovým fitness klubem nejen pro rezidenty Smíchova, ale i návštěvníky z Podolí, Vyšehradu, Barrandova nebo centra Prahy.

Pobočka přináší unikátní design reflektující industriální dědictví Smíchova. Interiér, vybavení i signature lekce byly navrženy v souladu s vibem této pražské čtvrti. Jsou drsné, živé, industriální i nadčasové. Návštěvníky čeká nadstandardně vybavený gym s nejmodernějšími technologiemi, funkční, silová i kardio zóna a designově dokonalý sál pro signature koncept skupinové lekce Next.Boost.

Julián Jančík dodává: „Next.Move Smíchov je za mě okouzlující pobočka s unikátním geniem loci. Krásně se v ní reflektuje naše zkušenost z předchozích klubů a dá vyniknout unikátnímu konceptu lekce, na který se už moc těším!”

Tato pobočka je dalším krokem k posílení pozice Next.Move jako revoluční síly na fitness scéně v České republice, která má pro nadcházející rok 2024 v rukávu již několik skvělých es.