Změna místa konání kubánského street festivalu VIBES OF HAVANA!




První kubánský street festival, který je naplánován na 16. 6. 2018 v Praze, mění místo konání. Návštěvníci si akci plnou latinskoamerické atmosféry budou moci užít namísto v Pragovce v areálu na ostrově Štvanice.      

Důvodem změny místa konání je nezkolaudovaný prostor pražské Pragovky, o kterém byla akci pořádající značka Havana Club informována až ze strany zástupců Prahy 9. „Přestože jde o velkou změnu, jsme rádi. Areál na Štvanici je pro účely naší akce perfektní. Část prostoru je navíc zastřešená, takže nám kubánský den nepokazí ani počasí,“ vyjádřila se k informaci brand manažerka značky Havana Club Markéta Kufrová.

Vše ostatní zůstává neměnné. V rámci festivalu vystoupí zpěvačka Tonya Graves, rappeři Paulie Garand a Kapitán Demo či skupina N.O.H.A., ze slunné Kuby pak přijedou zahrát DJ Mobo a rapper Kumar.

Celý den se ponese v ryze kubánském stylu. Chybět nebude skvělé jídlo z vyhlášených food trucků, osvěžující drinky, výstava amerických veteránů a pravá havanská ulička podtrhující kubánskou atmosféru. Připravena bude také celá řada workshopů – v tanečním se naučíte pravidla salsy a bachaty pod taktovkou Jorge Concepciona a reagetonu pod vedením talentované Doris Martinez & Dance Company, barmanský vám ukáže, jak namíchat to nejlepší mojito ve městě, ve sprejerském si zase vyzkoušíte tvořit vlastní graffiti.  Street festival Vibes of Havana nabídne pro každého něco.

Cena lístku se bude pohybovat kolem 250 Kč a jeho součástí bude oblíbený drink Cuba libre zdarma. V předprodeji můžete vstupenky zakoupit na www.ticketstream.cz, www.ticketportal.cz a www.goout.net.

STREET FESTIVAL VIBES OF HAVANA

Interpreti:
Kuba - DJ Mo Bo, Kumar
Česká republika – N.O.H.A., Kapitán Demo, Tonya Graves, Paulie Garand

Termín: 16.6. 2018 Praha – areál na ostrově Štvanice
Cena vstupenky: od 250 Kč zahrnující drink Cuba libre na místě festivalu

Více informací se dozvíte na www.vibesofhavana.cz

Fotogalerie