Tobogány jedou i během Vánoc, adventní saunování až do konce roku




Máte program na všechny dny Vánoc? Čas mezi svátky, návštěvami příbuzných, oslavami a přípravami na závěr roku mohou být někde zdlouhavé. Zkraťte si ho proto s vašimi ratolestmi při zábavě a dovádění ve Vodním světě Aquapalace Praha, který je pro vás otevřen jak před Štědrým dnem, tak i během vánočních svátků, až do konce roku.

Přijďte si užít celý den plný legrace a zážitků s celou rodinou. Čekají na vás tropické teploty, adrenalin na tobogánech či mořské vlnobití. Pro rodiče pak v Pool baru výtečné nejen vánoční drinky přímo do bazénu.

Adventní saunování

Pokud potřebujete vyskočit z vánočního kolotoče, zrelaxovat se a načerpat energii, pak je pro vás ideální navštívit největší Saunový svět v ČR v komplexu Aquapalace Praha. Zde vás čeká nové zimní saunové schéma a speciální hřejivé bylinné rituály. Za doprovodu nejlepších saunamasterů ČR se během ceremoniálů v 19 různých prohřívárnách s rozdílnými stupni teploty a intenzity saunování přenesete do správné, uvolněné sváteční nálady.

Přijďte si užít zábavu, vodní radovánky nebo relax a saunování i mezi vánočními svátky až do konce roku a na Silvestra. Vánoční otvírací dobu, vstupenky a více informací najdete na www.aquapalace.cz

Fotogalerie