Víte co nesnáší Marian Vojtko tak moc, že i omdlévá?




Přípravou na velké finále 10. ročníku soutěže Batist Nej sestřička 2018 je v plném proudu. Deset zdravotních sestřiček a dva zdravotní bratři se pro tentokrát sjeli do Zámeckého resortu v Dětenicích, kde si užívali pravou středověkou atmosféru. Netradiční kuchyně, zařízení pokojů a celého hotelu pobavilo nejen finalistky, ale i jejich patrony z řad známých osobností.

Finalistky přijel povzbudit také Marian Vojko, který moc dobře ví, že jde o velmi náročné povolání a přiznává, že by něco podobného nemohl dělat. „Moje maminka je zdravotní sestra, a když jsem byl malý a řízl se do prstu, tak mi tvrdila, že mi z toho vyteče střevo. To jsem byl hodně vyděšený. A jsem docela vyděšený do dneška, protože nesnáším krev,“ prozradil charizmatický zpěvák. Rád by prý dával krev, ale okamžitě omdlévá.

V soutěži jednoznačně upřednostňuje sestry před bratry a vyslovil zajímavou teorii:  „My umělci a lékaři máme podobné povolání. Doktoři tam mají ty sestřičky a my máme tanečnice a také pracujeme po večerech…,“nechal otevřenou myšlenku nenapravitelný vtipálek Marian Vojtko.

Komu tedy předá úřadující Batist Nej sestřička 2017 Martina Pěnkavová z Nemocnice Na Bulovce pomyslnou korunku? Bude to sestřička nebo zdravotní bratr? Marně si láme hlavu i ředitel David Novotný. Všichni se to dozvíme při finále soutěže v Městském divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě dne 15. září 2018.

Fotogalerie