Každý čtvrtý Čech najde pod stromečkem voucher




Poukazy, to jsou vstupenky do světa zážitků a udělají zaručeně radost takřka každému. Jejich oblíbenost stále stoupá a vánoční dárek ve formě voucheru letos pořídí více než čtvrtina Čechů. Nejčastěji přitom nakupujeme poukazy na zdravotní a wellness služby, následně pak pobytové vouchery a jako třetí variantu nejčastěji volíme vstupenky na kulturní akce. Z prosincového průzkumu společnosti Ipsos pro společnost Aquapalace Praha dále vyplynulo, že více než čtyřicet procent dotázaných upřednostňuje vouchery jako společné rodinné dárky.

Nákupy na poslední chvíli jsou dominantou mužů

Celkem patnáct procent Čechů přiznalo, že nechává nákup na poslední chvíli, z toho tři procenta přímo na Štědrý den. Méně zodpovědní jsou v tomto ohledu muži, kdy čtyřicet pět procent dotázaných začíná s nákupy v posledním adventním týdnu. „V průběhu prosince návštěvnost našeho e-shopu logicky roste a vrchol přichází vždy 23. prosince. Ještě na Štědrý den odpoledne ale registrujeme desítky objednávek,“ říká generální ředitelka Aquapalace Praha Vladana Horáková. Největší zájem je přitom podle ní o klasické rodinné vstupenky, roční členství nebo také exkluzivní služby typu privátní wellness.

Velkou výhodou je, že všechny vouchery můžete pořídit z pohodlí domova na www.aquapalace.cz nebo osobně na pokladně Aquapalace Praha. Stačí si jen vybrat.

Dětská karta Hvězdička

Dopřejte dětem pořádnou porci vodních radovánek a pořiďte jim pod stromek jejich vlastní kartu Hvězdička. Ta jim zajistí neomezený celoroční vstup do Vodního světa, kde není o zábavu a zážitky nouze. Na děti čeká více jak 20 tobogánů a skluzavek, vodní děla, pirátská loď či jediná VR herna pod hladinou na světě.

S rodinou do Vodního světa

Nadělte pod stromek rodinný poukaz do Vodního světa Aquapalace Praha a užijte si společně den plný smíchu, adrenalinu i relaxace za každého ročního období a počasí. Těšit se můžete na tropické teploty, mořské vlnobití, nejdelší tobogán v ČR a adrenalin na Divoké řece.

Pro milovníky saunování

Milovníkům pravidelného prohřívání a relaxu můžete od Ježíška dopřát permanentku na zkoušku v luxusním prostředí největšího Saunového světa v ČR. Ten je součástí komplexu Aquapalace Praha a lze zde navštívit celkem 19 prohříváren určených pro příjemné i netradiční saunování, či vyzkoušet speciální saunové ceremoniály.