Hodinky PRIM jako skvělý tip na dárek k Vánocům




Hledáte originální a hodnotný dárek k Vánocům? Pokud ano, hodinky PRIM jsou skvělou volbou. Tradiční český výrobce nabízí mnoho modelů pro muže i ženy.

V Novém Městě nad Metují vznikají už od roku 1949 originální české hodinky. Nejnovějším počinem firmy ELTON hodinářská je limitovaná edice PRIM ARMA. Je inspirovaná legendární hrou Arma, vytvořenou českými vývojáři ze studia Bohemia Interactive.  Hodinky mají odolné titanové pouzdro a jsou poháněny automatickým manufakturním strojkem PRIM.

Dalším typem, který jistě osloví mnohé muže, jsou hodinky PRIM JAN KAŠPAR LE. Jedná se opět o limitovanou edici hodinek věnovanou prvnímu českému aviatikovi Janu Kašparovi. Mají elegantní číselník s římskými číslicemi a jsou poháněny švýcarským automatickým strojkem. V řadě Automatic je ale nabídka i pro ženy. Jsou to například hodinky PRIM MAGDALENA LE v decentní červené barvě.
Speciálně pro ženy jsou skvělým dárkem hodinky PRIM TRAKTOR 34 LE. Limitka s ikonickým designem oblíbených pánských hodinek. Tentokrát ale velikostně i designem upraveny pro dámskou ruku. Hodinky jsou nabízeny ve dvou řadách, z nichž jedna kombinuje zlato a nerezovou ocel. Hodinky jsou poháněny manufakturním strojkem PRIM s ručním natahováním.

Všechny hodinky PRIM jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a jsou precizně ručně zpracovány. Jsou už po dlouhá desetiletí symbolem českého hodinářského umění a zárukou dlouhé životnosti.

Kompletní nabídku a zajímavosti o výrobě českých hodinek PRIM najdete na webu prim.cz

Fotogalerie