Zimní kolekce Columbia vás ochrání před zimou díky zlatu




V zimě se vyplatí vybrat si oblečení, především zimní bundy, boty, ale i doplňky, které jsou vybaveny technologiemi, díky nimž budeme v teple i suchu a značka Columbia patři mezi špičku outdoorového a sportovního oblečení. Patří mezi průkopníky inovací a moderních technologií, za něž získala i řadu ocenění. 

Termoreflexní technologie Columbie Omni-Heat se stala legendární a je doslova DNA zimních kolekcí této renomované značky. Napříč kolekcí letos expanduje nejnovější špičková technologie Columbia Omni-Heat Infinity. Prodyšná termoreflexní podšívka se zlatými metalickými tečkami poskytuje až o 40 % více tepla. Se zateplením kombinujícím různé formy a úrovně recyklované syntetické nebo RSD péřové výplně tak Columbia poskytuje maximální výběr i komfort neobjemných lehkých a zároveň teplých bund. Technologie Columbia Omni-Heat a Omni-Heat Infinity jsou zastoupeny v široké škále bund, funkčních mikin či spodním prádle, v čepicích, rukavicích i obuvi.

Letošní novinkou je univerzální zimní bunda Columbia Arch Rock Double Wall Elite, která nabízí hned dvojí ochranu. Své majitele totiž dokonale ochrání díky syntetické péřové výplni a pokročilé termoreflexní technologii Columbia Omni-Heat Infinity před zimou a díky vrstvené konstrukci Double Wall i před větrem. Bunda je voděodolná, disponuje nastavitelnou kapucí, chráničem brady, náprsními i bočními kapsami na zip a nastavitelným stahovacím lemem. K dispozici je v pánské i dámské verzi a několika atraktivních všem, kdo tráví hodně času venku, ať už v rámci práce nebo odpočinku. Kolekce Columbia nabízí skutečně velký výběr teplých nepromokavých zimních bund, parek a kabátů pro muže i ženy, které jsou stylové a zároveň dokonale své majitele ochrání. Celá kolekce je barevně sladěna, a to včetně široké škály doplňků. Dokonalé teplo od hlavy až skoro ke kotníkům zajistí všem zimomřivým dívkám a ženám dlouhý prošívaný kabát Columbia Pike Lake II Long s nadčasovým designem. Je ideální pro každodenní městský život. Termoreflexní podšívka Omni-Heat a účinná tepelná izolace ze 100% recyklovaného polyesteru spolu s vodoodpudivou povrchovou úpravou, nastavitelnou kapucí, elastickými manžetami a možností stažení v pase nepropustí teplo ven. Zároveň nepustí vlhko a zimu k tělu. Pro komfortnější nošení nechybí dvousměrný zip, postranní zipy ve spodní části. Velké oblibě se těší i nová technologie Columbia Omni-Heat Helix poskytující efektivnější management tepla. Jedná se o vzor pěnových termoreflexních polštářků ve tvaru šestiúhelníků, které efektivně řídí cirkulaci tepla u těla, prodyšnost i vlhkost při aktivitách v chladném počasí. Technologii Omni-Heat Helix naleznete na rubu spodních a středních vrstev oblečení, ale také v čepicích či rukavicích. Letošní novinkou v kolekci je technická fleecová bunda Columbia Outdoor Tracks. Ta je k dispozici v pánské verzi dlouhým zipem vysokým límcem i kapucí nebo v dámské verzi s polovičním zipem. Je ideální střední vrstvou oblečení pro zimní trek, skialpy a další oblíbené zimní sporty.

V kolekci samozřejmě nechybí ani stylové teplé zimní boty. Např. dámské módní a zároveň funkční boty Columbia Moritza Shield, které udrží své majitelky v pohodlí za každého počasí. Hodí se na zimní procházky po městě i do hor. Kombinují voděodolný semišový svršek s gumou. Tepelná izolace a reflexní podšívka Omni-Heat zajistí teplo, polstrovaná mezipodešev Techlite vynikající odpružení kroku a trakční podešev Omni-Grip poskytne skvělou přilnavost v kluzkém terénu. K dispozici jsou v několika barevných variantách.

Zimní kolekci Columbia zakoupíte ve značkových prodejnách Columbia (OC Letňany - Praha 9, OC Šantovka - Olomouc, OC Olympia - Brno), řetězcích Sportisimo a vybraných prodejnách Rock Point, ale také v řadě dalších e-shopů jako například www.sportvision.cz, www.sportovna.cz, www.4camping.cz, www.sportisimo.cz/columbia.cz, www.rockpoint.cz, www.zoot.cz.

Fotogalerie