Tipy na skvělé vánoční dárky pro pány od ANSON’S




Vybrat vánoční dárek pro muže není žádná legrace (potvrzuje 9 z 10 žen) a je téměř nadlidský úkol trefit se s jistotou do gusta všem. Nicméně jednu věc mají společnou, ať už jde o manžela, přítele, tatínka, dědečka, syna nebo kolegu v práci: oblékají se (většinou) všichni. Ať už obdarovaný preferuje praktičnost, eleganci nebo nejnovější trendy, vše najdete v módním domě ANSON’S, který vybral ty nejlepší kousky pod stromeček.   

V ANSON’S čeká na zákazníky široký výběr kvalitních mezinárodních i exkluzivních značek. Prodejny se navíc mohou pochlubit unikátním designem, ale také týmem zkušených módních poradců. ANSON’S, který patří do skupiny Peek & Cloppenburg, naleznete v nákupním centru Westfield Chodov a Arkády Pankrác.

V teple a pohodlí

Měkké a hřejivé mikiny a svetry patří k nejoblíbenějším dárkům vůbec. V ANSON’S navíc najdete tolik stylů, od sportovní elegance přes trendy styly světových značek po praktické, hřejivé či elegantní kousky, že jimi potěšíte opravdu všechny kategorie. Trendy mikina s kapucí v ledově modré barvě Lacoste (3799 Kč) či stylová bílá od HUGO (3599 Kč) pro teenagery a mladé muže, elegantní se stojáčkem na zip BOSS (2499 Kč) či praktická Adidas (1799 Kč).

Milovníci propínacích svetrů ocení například ten v přírodních barvách od HUGO (5499 Kč), tmavě modrý elegantní od Pierre Cardin (3799 Kč) nebo naprostý luxus v temné zelené barvě s šálovým límcem od Polo Ralph Lauren (14 999 Kč). Extravagantní look zajistí tradičně Karl Lagerfeld (5499 Kč).

Doplňky pro každého

Pokud si nejste jisti velikostí či střihem oblečení, a přesto chcete dotyčného obdarovat kvalitním módním kouskem, není nic jednoduššího než sáhnout po některém ze stylových doplňků, jako jsou pásky, tašky, batohy, čepice či rukavice.  Vedle nesáhnete s elegantním a moderním páskem Tommy Hilfiger (1 399 Kč), batohem HUGO (5 299 Kč), šálou Calvin Klein za 1 699 Kč či MCNEAL (2 799 Kč) anebo slušivou čepicí od TOMMY JEANS (za 799 Kč). A když zima zalézá i za nehty, není lepšího daru,

Bez ponožek by to nešlo

Jak se říká, to nejlepší na konec. Nedostat pod stromečkem alespoň jedny ponožky, to je téměř jako prožít Vánoce bez bramborového salátu. V ANSON’S to dobře vědí, a proto nabízí opravdu široký výběr vzorů, velikostí i značek. Sáhnout můžete po bavlněných sportovních Tommy Hilfiger, které ANSON’S nabízí v klasické bílé s tmavomodrým monogramem a v reverzní tmavomodré. Obě varianty stojí 419 Kč. Pokud však chcete něco elegantního, ponožky Boss (399 Kč) či HUGO (699 Kč) budou to pravé.

Fotogalerie