Co nejvíce zajímá Alici Bendovou na mužích?




Herečka Alice Bendové je žena rozhodná, o které se ví, že s přetvářkou příliš nekoketuje, a tak přítomní s napětím očekávali její otázky a poznámky na adresu finalistů soutěže Muž roku. Před tím však ještě prozradila i něco na sebe.  

„Tak ve dvaceti jsem docela po hezkých klucích koukala, ale co mám takového jednoho, pěkného doma a koukat jsem přestala. Ale kdybych byla sama, ve fázi hledání, tak bych se po kráse rozhodně neohlížela. Zajímalo by mne, jaký ten člověk je, co má rád, jaké má zvyky a nevadilo by, jestli by chlapovi bylo 30, 50 nebo 60,“ prozradila oblíbená herečka a přidala recept jak na to.

„Musíte si s nimi povídat, zjišťovat a také čichat. Ženy mají dobrý nos. Bohužel mě kdysi přes něj praštilo něco, co bylo úplně šílený a já jsem se prvně zbláznila. Ale to tak prostě je, my ženy občas potkáváme voly a vůl mi voněl. To už je ale dávno,“ rozesmála se Alice. Mezi finalisty si už našla svého favorita, ale v srpnu na finále soutěže v Náchodě ho nepodpoří. V tu dobu bude trávit prázdniny s jedenáctiletým synem Vašíkem, osmiletou dcerou Alicí a milovaným partnerem. „Jedem na naše oblíbené Kanárské ostrovy, pak máme stanování u rybníka a chytání ryb, potom nás čeká Rakousko a Krušné hory. A také hodně výletujeme po Čechách. Prázdniny nám na to pomalu nestačí,“ plánovala Alice, která má ještě navíc svůj pořad na barrandovské televizi a také natáčí seriál, o kterém zatím ještě nesmí mluvit.

Foto: Lenka Žáčková

Fotogalerie