Novou Českou Miss 2018 se stala Lea Šteflíčková




Titul Česká Miss 2018 získala Lea Šteflíčková z Ústí nad Labem. O vítězce rozhodla odborná porota v sobotu večer v Multifunkční aule GONG v Ostravě. Zajímavostí například je, že n korunku královny krásy si naposledy z Ostravy odnesla v roce 1998 Kateřina Stočesová, která se stala také držitelkou ocenění Queen of the World a v témže roce se narodila nově zvolená Česká Miss 2018.

Lea Šteflíčková je před objektivy fotoaparátů jako doma, modelingu se totiž věnuje od svých 13-ti let. Českou republiku bude reprezentovat na nejprestižnější světové soutěži krásy Miss Universe. Druhá nejkrásnější dívka Jana Šišková poletí na Supranational a třetí dívka Tereza Křivánková v pořadí bude reprezentovat Českou republiku na Miss Earth. Nejen s vítězkami, ale i s finalistkami bude spolupracovat modelingová agentura Pure Model, která zprostředkovává zajímavé pracovní příležitosti i vítězkám z předchozích ročníků. Tvář Juliette Armand 2018 se stala Lea Štefličková a získala kontrakt s kosmetickou společností Juliette Armand v hodnotě 100 000 Kč.

Ve finálové porotě, v jejímž čele stanula ředitelka soutěže Eva Čerešňáková, usedly ze známých tváří také úřadující Česká Miss 2017 Michaela Habáňová, bloggerka Dominika Myslivcová nebo za Miss Slovensko Jozef Oklamčák.

Vítězka patřila i mezi mé favoritky, ale vůbec to nebylo jednoznačné. Letos se podařila silná finálová desítka a holky na sobě neskutečně zapracovaly. Během několika týdnů udělaly velký pokrok a jejich výkon na finálovém galavečeru byl skvělý, výsledky byly velmi těsné,“ prozradila ředitelka soutěže Eva Čerešňáková

V rámci programu se představila zpěvačka Dara Rolins, zpěvák Adam Mišík, Niko nebo Mariana Prachařová a Jan Nedvěd. Večerem provázel Martin Dejdar.

Ve finále se o titul nejkrásnější Češky ucházelo deset dívek, které otevřely finále velkolepou taneční show. Následovala přehlídka národních kostýmů talentovaných návrhářů. Ten nejlepší národní kostým vytvořila návrhářská dvojice Veronika Šťastná a Margit Bouchalová. Samotný model prezentovala finalistka číslo devět Nikola Hemzalová.

Očekávaná promenáda v plavkách potvrdila, že opravdu jde o krásné dívky. Na výsledky dívky, více než důstojně, čekaly ve večerních šatech od návrhářky Sandry Markové.

Vítězky získaly hodnotné ceny a především možnost reprezentovat Českou republiku na předních světových soutěžích krásy. Česká Miss 2018 navíc získala kontrakt s kosmetickou firmou Juliette Armand v hodnotě tři čtvrtě milionu korun, roční pronájem bytu od společnosti RC EUROPE, roční zapůjčení automobilu od společnosti Charouz, zájezd do luxusního resortu na Krétě od společnosti Pantour a celoroční vlasovou péči od salonu Misha Hair.

Česká Miss Supranational 2018 získává roční zapůjčení automobilu od společnosti Charouz, zájezd do luxusního resortu na Krétě do společnosti Pantour, víno od společnosti Vinný dům, voucher na nákup kabelek Save My Bags v hodnotě 15 000 korun, voucher na nákup oblečení Saxoo London.

Česká Miss Earth 2018 získá roční zapůjčení automobilu od společnosti Charouz, zájezd do luxusního resortu na Krétě od společnosti Pantour, víno od společnosti Vinný dům, nákup italských specialit Cortezolli, nákup spotřebičů Gorenje.

Foto: Lenka Žáčková

-lz-

Fotogalerie