Dopřejte si každodenní relaxační rituál




Myslete na sebe a na svoje psychické zdraví a najděte si každý den chvilku, kdy se budete věnovat jen sobě. Takovou příležitostí může být třeba večerní sprcha, kterou si můžete zpříjemnit dobře zvoleným sprchovým mýdlem. Vyzkoušejte třeba sprchové oleje od značky Tesori d´Oriente. Kromě toho, že díky svému specifické struktuře při kontaktu s vodou bohatě pění, a dobře se tak nanáší, obsahují navíc vzácné pečující a éterické oleje, které přináší dokonalý smyslový zážitek pro tělo i mysl. Dopřejte si každodenní relaxační rituál a užívejte si tělesnou i duševní rovnováhu.

Td’O Rýžový a Tsubaki olej

Zjemňující receptura tohoto sprchového oleje, obohacená o harmonickou kombinaci oleje z rýže a oleje Tsubaki, čistí a vyživuje pokožku, zanechává ji jemnou, hladkou a příjemně provoněnou. Olejová struktura se při kontaktu s vodou promění v bohatou pěnu, která zahalí vaše tělo i mysl příjemnou vůní.

Cena: 85 Kč/250 ml

Td’O Sezamový a amla olej

Vzácná receptura tohoto sprchového oleje, obsahující sezamový a Amla olej, přináší pokožce během sprchování opojnou vůni, jemně myje, vyživuje a přispívá k dosažení hedvábně hladké pokožky. Jeho exkluzivní olejová struktura se při kontaktu s vodou promění v bohatou a hedvábnou pěnu, díky které se sprchování stane blahodárným senzorickým a relaxačním zážitkem.

Cena: 85 Kč/250 ml

Td’O Arganový a cypřišový olej

Regenerující receptura tohoto sprchového oleje, obohacená o arganový a cypřišový olej, jemně čistí, vyživuje a napomáhá dosažení dokonale sametové pokožky. Perfektní parfemace pokožku kouzelně provoní.

Cena: 85 Kč/250 ml

Fotogalerie