Styloví i v podzimních plískanicích aneb pánské outfity do práce i na ven




Chladné podzimní počasí takřka vyzývá k nákupu nových originálních outfitů, které nejen zahřejí, ale také skvěle vypadají. Vybrat si perfektní podzimní oblečení přitom nebylo nikdy jednodušší. V nové kolekci podzim/zima pánského módního domu ANSON’S totiž každý muž najde skvělé kousky a široký výběr kvalitních mezinárodních i exkluzivních značek. Prodejny v obchodních centech Westfield Chodov a Arkády Pankrác se navíc mohou pochlubit unikátním designem, ale také týmem zkušených módních poradců.

Casual outfit do každého počasí

S příchodem chladnějších dnů se vyplatí investovat do teplých vrstev. Ideálním základem podzimního šatníku jsou rozhodně svetry (Christian Berg, 6 999 CZK), pod které se skvěle hodí klasické tričko či bavlněná košile (Tommy Hilfiger, 2 199 CZK). Pro dny plné pohody stačí zvolit jednoduché kalhoty, například černé džíny značky Polo Ralph Lauren (5 499 CZK), které lze sladit s koženými botami (Joop Shoes, 5 299 CZK) a kvalitním prošívaným kabátem (Tommy Hilfiger, 9 999 CZK).

Do práce formálně i stylově

Ani formální oblečení nemusí být nudnou „podzimní šedí“. Sáhněte po kvalitním obleku značky BOSS doplněný o pletený rolák (Christian Berg, 7 499 CZK), který vašemu looku dodá potřebný šmrnc. Pro více formální příležitost zvolte elegantní dlouhý kabát (Hugo, 10 999 CZK) v tlumených odstínech hnědé či béžové, který můžete snadno kombinovat s dalšími kousky. Bát se ale nemusíte ani různých trendy barevných kombinací. Vše doplňte kvalitním koženým páskem a botami ve stejné barvě a můžete vyrazit.

Na víkend ve flanelovce!

Na výlet nebo víkend mimo domov jsou skvělou a zejména nesmrtelnou podzimní volbou flanelové košile (Joop! Jeans, 3 599 CZK). V obchodech ANSON’S si můžete vybrat ze široké nabídky stylů designů i barevných kombinací přesně podle svých představ. Dokonalé duo tvoří s flanelkami klasické modré džíny (Boss, 4 199 CZK) a tenisky (Boss, 4 999 CZK), ke kterým se skvěle hodí teplá černá parka z dílny Tommy Hilfiger.  Stylová kožená ledvinka HUGO outfitu přidá na praktičnosti.

ANSON’S, obchod s pánskou módou, který patří do skupiny Peek & Cloppenburg, naleznete v nákupním centru Westfield Chodov a Arkády Pankrác.

zde www.ansons.com/cz/.

Fotogalerie