Užijte si moře u sebe doma s vlasovou péčí OD OWAY (ORGANIC WAY) ROLLAND




Léto je tím nejkrásnějším obdobím v roce, kdy se nejen cítíme, ale i vypadáme skvěle. Obzvlášť díky pobytu u moře získáváme onen přitažlivý vzhled, který je daný jak bronzovým opálením, tak i vlhkostí jemně zvlněnými vlasy. A co takhle vnést moře a jeho benefity i do svého každodenního života? Díky nové vlasové péči od značky OWAY (ORGANIC WAY) ROLLAND máte konečně pravý plážový účes na dosah!

Fixační sprej INFINE Sea Salt s obsahem mořské vody z Bali, výtažku z jablečníku, černé Qinoi, biodynamicky vypěstované meduňky a s éterickým marulovým olejem dodá vašim vlasům potřebnou hydrataci a minerály. Perfektní plážový účes s matným efektem a střední fixací získáte bez absolutního zatížení. Stačí nanést do lehce osušených, šamponem umytých a kondicionérem či maskou ošetřených vlasů a můžete se těšit na nový, nevšední vzhled.

Během letního období nezapomínejte ani na důkladnou péči o vlasy i tělo! Prémiová řada ROLLAND OWAY SUNWAY představuje unisex kosmetické produkty pro celou rodinu, díky kterým získáte veškeré živiny, jež při pobytu na sluníčku tolik potřebujete. Při péči o vlasy můžete vsadit na regenerační masku, šampónovou lázeň s antioxidanty, která nejen hydratuje, ale i účinně odstraňuje zbytky soli, písku a chlóru nebo ochranný a výživný elixír s přirozenými UV filtry, díky němuž si vaše hříva udrží svůj lesk a zdravý vzhled. Pro pokožku se v létě skvěle hodí tělový balzám, který regeneruje po vystavení slunečnímu záření a zároveň i příjemně osvěžuje. Užijte si léto se vším všudy bez dopadů na vaši krásu!