Duševní pohodu můžete vyvážit v přírodě, když budete teple oblečení




Značka Columbia Sportswear přichází letošní podzim s ucelenou kolekcí, která vás obleče do rozmarů podzimního počasí od hlavy k patě. Díky řadě oceňovaných technologií vás tak ochrání před deštěm, větrem i chladem bez jakéhokoliv kompromisu. Vy se naopak budete moci věnovat toulkám v přírodě, po horách či v lese a čerpat z přírody sílu a duševní pohodu. Ta je ideální pro všechny věkové skupiny a velmi prospívá duševnímu i fyzickému zdraví. Je prokázáno, že pobyt v přírodě má blahodárné účinky na psychickou i fyzickou kondici. I proto roste popularita hiků a horských treků. I nevyzpytatelný podzim má své neopakovatelné kouzlo, ale je potřeba se vybavit správným oblečení a obuví, které vás ochrání. Není totiž špatné počasí, jen špatné oblečení.

Na podzimní toulky přírodou je ideální oblečení vrstvit, abyste mohli lépe reagovat na měnící se teplotu a počasí. Využijte technické materiály, které vám zajistí prodyšnost, nepromokavost a teplo, ale zároveň neprofouknou. Jako mezivrstva je ideální fleecová bunda, na kterou stačí pak lehká voděodolná větrovka nebo lehce zateplená bunda využívající například i termoreflexní technologie Columbia Omni-Heat. Bundy volte lehké, neobjemné a pohodlně sbalitelné třeba do kapsy bundy. Oblíbené jsou i zateplené vesty nebo hybridní bundy.  To vše naleznete v nové podzimní kolekci outdoorového experta – značky Columbia, která nabízí např. špičkovou voděodolnou technologii OutDry, kterou oceníte u oblečení, ale zejména pak u obuvi. Kromě funkčnosti se kolekce pyšní propracovanými střihy, atraktivními barvami a vzory, které lze skvěle sladit do stylového dámského i pánského outfitu s doplňky, od hlavy k patě.

 

Letošní novinkou v kolekci je technická fleecová bunda Columbia Outdoor Tracks. Ta je k dispozici v pánské verzi s kapucou a dlouhým zipem nebo v dámské verzi s polovičním zipem a vysokým límcem. Vnitřní strana bundy je vybavena technologií Omni-HEAT™ Helix, která poskytuje účinnou tepelnou izolaci a díky vzoru pěnových termoreflexních polštářků ve tvaru šestiúhelníků efektivně řídí cirkulaci tepla u těla, prodyšnost a sucho při aktivitách v chladném počasí. Elastické manžety zajišťují dokonalé přizpůsobení a zároveň zabraňují pronikání chladu. Bunda je lehká, ale teplá a může být i ideální střední vrstvou.

Pro podzimní hike, toulky po horách a přírodou, je zásadní správná turistická obuv. Tou je nový model boty Columbia Facet™ 75 Alpha Outdry. Tato nepromokavá lehká bota kombinuje módní design s pokrokovými technologiemi a díky tomu je vhodná do každého terénu a počasí. Odolný bezešvý zcela nepromokavý svršek Facet™ 75 Alpha Outdry fixuje střední část chodidla a poskytuje tak ochranu a kontrolu kroku. Technologie Columbia Navic Fit System a Heel Clip zajišťuje výjimečnou stabilitu chodidla v jakémkoli terénu. Inovovaná mezipodešev TechLite Plush s citlivou, ultralehkou pěnou poskytuje maximální odpružení a vysokou návratnost energie. Zvýšená konstrukce mezipodešve pak umožňuje chodidlu plynulý a stabilní přechod od paty k palci. Speciální podrážka Adapt Trax má vynikající trakcí za mokra i sucha. Poskytuje tak výjimečnou přilnavost a stabilitu na měnícím se nerovném náročném povrchu. K dispozici je v pánské i dámské variantě a několika barevných variantách.

Podzimní kolekci Columbia zakoupíte ve značkových prodejnách Columbia (OC Letňany - Praha 9, OC Šantovka - Olomouc, OC Olympia - Brno), řetězcích Sportisimo a vybraných prodejnách Rock Point, ale také v řadě dalších e-shopů jako například www.sportvision.cz, www.sportovna.cz, www.4camping.cz, www.sportisimo.cz/columbia.cz, www.rockpoint.cz, www.zoot.cz.

Fotogalerie