Párty po premiéře Dvě nevěsty si užili všichni!




Každá premiéra se má řádně zapít a zajíst, vždyť je to vlastně křest novorozence a ne jinak tomu  bylo před časem, kdy byla uvedená komedie režiséra Tomáše Svobody Dvě nevěsty a jedna svatba, kde se představily filmové sestry Anna Polívková a Ester Geislerová. Ve vztahové komedii jde  především o ně dvě a jen jednoho jediného muže, ke kterému mají obě blízko. Tak trochu to vypadá, že ho do chomoutu navlíknou obě, nebo spíše ta rychlejší?

Jakýmsi protipólem byla osvědčené duo herců, které vždy vnese něco zcela osobitého. O kom, že to mluvíme? Přeci o Evě Holubové, kterou skvěle doplňoval svými hláškami Bob Klepl v roli postarší máničky sbírající kelímky od piv na koncertech. Na premiéru snímku ovšem dorazili herci „ve svém“ a moc si ji všichni užili.

O tom, že se máte, nač těšit bylo patrné i na párty, která oslavovala vypuštění nového filmu do světa. Nenechali si ji ujít ani další herci jako například Oldřich Navrátil nebo Josef Polášek, kteří měli skutečnou radost a pochutnávali si u toho na tradiční šunce firmy Le & Co, stejně jako většina příjemně naladěných hostů. Ester Geislerová zářila v úžasných pomněnkových šatech a Anna Polívková se zase vrhla na barvy – bílou, červenou a černou.

Fotogalerie