Láďa Ondřej z Ordinace je drzounek, který si prý dortem po hubě si zasloužil




Představení Trapas nepřežiju má za sebou už několik sezon. Michaela Dolinová a Ladislav Ondřej odehráli před pár dny v Mladé Boleslavi už 250. představení. Partu doplňuje Anna Slováčková, Pavel Callta. Zhruba před rokem se k nim přidala Nella Řehořová a v jubilejním představení se poprvé ukázal i nováček Adam Mišík. A věřte, že o překvapení nebyla nouze.

Dostat jubilejním dortem do obličeje při děkovačce se nepoštěstí hned tak někomu. Tentokrát to odnesl služebně nejstarší Láďa Ondřej. „Tak to jsem vůbec nečekal. Myslel jsem si, že sfoukneme pomyslnou 250. svíčku a najednou jsem měl dort v obličeji. To jsme přesně předvedli, jak vypadá trapas, který jsme přežili. Já v Trapasu hraju fakt nevychovance. Dělám si srandu z mé lektorky dobrého chování Míši Dolinové, z jejího věku, gest, mluvy. Ale snažíme se, aby to bylo vše na takové decentní hraně. Radši hrajeme pro deváťáky a starší, protože mladší děti ještě tak nechápou ty dvojsmysly, kterým se ti puberťáci sice smějí, ale zároveň vědí nebo tuší, že něco z toho, co jim na jevišti podáváme, budou potřebovat,“ řekl Láďa Ondřej, pro kterého je Michaela Dolinová srdcová kolegyně.

„S Láďou Ondřejem tohle představení hraji už přes čtyři roky, známe se i z Ordinace, takže už víme, co od sebe čekat. On je takový drzounek a to v Trapasu uplatní. Dneska v Mladé Boleslavi to tak vše krásně vyšlo. Hráli jsme 250. představení a zároveň poslední před prázdninami. Tak dort byl na místě, i když skončil na Láďově obličeji,“ smála se Michaela Dolinová a podotkla, že jí ani Láďovi Ondřejovi rozhodně prázdniny nezačínají. Spolu s Veronikou Žilkovou, Vincentem Navrátilem a Milanem Duchkem chystají komedii Čarodějky v kuchyni, kterou už brzy uvedou v Praze v Divadle Metro a pak se s ní rozjedou po vlastech českých.

Zdroj: David Novotný

Fotogalerie