Na finále v Kyjevě vystoupí Dua Lipa




#LOVEITLIVEIT

">UEFA a Pepsi® oznámily, že Dua Lipa jako hudební umělkyně vystoupí na finálovém zahajovacím ceremoniálu Ligy mistrů UEFA v roce 2018, který zajišťuje společnost Pepsi. Zpěvačka s „New Rules", která získala vícenásobné ocenění, vstoupí na hřiště a pomůže fanouškům v každém koutu světa oslavovat svou lásku k fotbalu a vyplní minuty očekávání před tím, než bude v sobotu 26. května v Kyjevě na Ukrajině zahájena každoročně nejsledovanější sportovní událost.

Ve svém třetím ročníku netrpělivě očekávaného „zahajovacího ceremoniálu finále Ligy mistrů UEFA zajišťovaného společností Pepsi," zpěvačka Dua Lipa skutečně převezme globální scénu se světem hudby, zábavy a sportu, který přinese fanouškům nezapomenutelný zážitek - ať už na stadionu nebo doma před obrazovkami. Dua Lipa, která drží rekord nejmladší ženské sólové umělkyně a která dosáhla 1 miliardy zobrazení na YouTube a je v současné době nejvíce vysílanou umělkyní ve světě na serveru Spotify, předvede hity ze svého posledního alba, včetně „IDGAF" a „New Rules", které dosáhly platinového úspěchu v 18 zemích. Album světové superhvězdy se celosvětově prodalo v počtu více než 2,2 milionu kopií a 17 milionů singlů.

Dua Lipa uvedla: „Bylo mi ctí, že mne UEFA a Pepsi požádaly, abych se zúčastnila zahajovacího ceremoniálu finále Ligy mistrů UEFA - je to příležitost, kterou máte jednou za život. Nemohu se dočkat, až vystoupím před fanoušky a budu součástí tak vzrušující sportovní události - chystám se předvést nezapomenutelnou show!"

Letošní finále se bude konat v sobotu 26. května na stadionu NSC Olimpijskij v Kyjevě a bude vysíláno ve více než 220 zemích a teritoriích na celém světě.

„Pepsi jako značka zakořeněná jak v hudbě, tak ve fotbale, má za cíl oslavovat vášeň a lásku fanoušků a umožnit jim prožívat tuto hru jako nikdy předtím. Představení jedné z nejžhavějších hvězd na jedné z největších sportovních událostí na světě udělá přesně toto", uvedla Natalia Filippociants, ředitelka marketingu globální značky Pepsi, globální skupiny nápojů PepsiCo. „Dua Lipa je fenomenální hudební umělkyně a jsme rádi, že se jí podaří postavit všechny na nohy před tak vzrušující světovou událostí této hry, kterou všichni milujeme a pro kterou žijeme."

Kromě pokračujícího sponzorství Ligy mistrů UEFA společností PepsiCo značka Pepsi zahájila svou globální kampaň „LOVE IT. LIVE IT FOOTBALL" s hvězdnou řadou fotbalistů světového formátu, jako jsou: Leo Messi, Marcelo, Toni Kroos, Carli Lloyd a Dele Alli. Celosvětová kampaň spojuje umění a sport a oživuje tuto krásnou hru - na hřišti i mimo něj - a představuje energickou 

">novou globální TV reklamu a návrhy šité na míru, provedené umělci z domovské země každého hráče.

Guy-Laurent Epstein, marketingový ředitel organizace UEFA Events SA, uvedl: „Jsme nadšeni, že s naším partnerem Pepsi na zahajovacím ceremoniálu finále Ligy mistrů UEFA v roce 2018 spolupracujeme již třetím rokem. Pepsi je synonymem spojování hudby, zábavy a sportu a letošní akce zajisté bude skvělou událostí. Jsme rádi, že můžeme v Kyjevě přivítat zpěvačku Dua Lipa, jejíž energie poskytne davu dokonalé představení jen pár okamžiků před zahájením vrcholového zápasu evropského klubového fotbalu."

O společnosti PepsiCo

Produkty společnosti PepsiCo si zákazníci vychutnávají více než miliardkrát denně ve více než 200 zemích a teritoriích na celém světě. Společnost PepsiCo vygenerovala v roce 2017 čisté tržby v hodnotě více než 63 miliard USD, s podporou doplňkového portfolia potravin a nápojů, který tvoří značky Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker a Tropicana. Produktové portfolio společnosti PepsiCo zahrnuje širokou škálu chutných potravin a nápojů, včetně 22 značek, z nichž každá generuje odhadovaný roční maloobchodní obrat v hodnotě více než 1 miliardy USD.

Společnost PepsiCo usiluje především o výsledky, které mají smysl - naším základním přesvědčením je, že úspěch naší společnosti je neoddělitelně spojen s udržitelností světa kolem nás. Věříme, že neustálé zlepšování produktů, které prodáváme, odpovědné postupy na ochranu naší planety a posílení postavení lidí na celém světě umožňuje společnosti PepsiCo provozovat úspěšnou globální společnost, která vytváří dlouhodobou hodnotu pro společnost a naše akcionáře. Pro více informací navštivte webové stránky www.pepsico.com.

Fotogalerie