Praha přivítá desátý ročník běžeckých závodů NN NIGHT RUN PRAHA




Již 9. září 2023 odstartuje na pražské Letné desátý ročník NN NIGHT RUN PRAHA, včetně oblíbeného charitativního běhu AVON BĚH a zážitkového nočního běhu NN NIGHT RUN. Na registrované běžce čeká v průběhu dne celkem pět závodů, a to jak pro dospělé, tak i nejmenší sportovce. Novým lokálním partnerem letošního ročníku se stává pražský hotel Marriott.

Jako první se představí KIDS CUP závod, po kterém přijde na řadu rodinný nesoutěžní běh. Následuje NUTREND FAMILY RUN. Hlavní závody, tedy charitativní AVON BĚH za zdravá prsa na pět kilometrů a NN NIGHT RUN na dvojnásobnou vzdálenost, pak začnou ve večerních hodinách.

Hotel Marriott bude mít pro běžce na Letenské pláni připravené zdravé občerstvení v podobě domácích flapjacků, domácí limonády a energy balls. „Máme radost, že můžeme podpořit tradiční běžeckou událost NN NIGHT RUN PRAHA, která patří mezi oblíbené pražské aktivity pro celou rodinu. Naše restaurace The Artisan si pro běžce připravila zdravé občerstvení a těšíme se, že budeme moci běžce a návštěvníky osvěžit našimi domácími produkty,“ říká Štěpán Malý, obchodní a marketingový ředitel pražského hotelu Marriott.

Součástí celé akce bude také koncert známé české raperky Sharloty Blakk, jejíž vystoupení odstartuje v 18:00. Nebudou chybět ani další zástupci celebrit, herců, sportovců, ambasadorů a influencerů.

Více informací naleznete zde.