Edice z jedinečného materiálu s pečetí Novoměstských oblouků




Již v minulosti novoměstští hodináři dokázali, že se zajímavými materiály si opravdu rozumí. Nyní však ELTON hodinářská přichází s novinkou, jakou ještě žádná hodinářská firma na světě nepoužila. Grafický symbol tradičních primek – piktogram Novoměstských oblouků - je vtisknut přímo ve struktuře originálního materiálu z dílny libereckých mágů Futuron Forge. Z titanovo – zirkonového damaškového kompozitu bylo v novoměstské manufaktuře vytvořeno robustní pouzdro výrazných tvarů, které umožňuje vyniknout působivé  struktuře materiálu. Na větší ploše je v jedinečné kresbě patrný obrys piktogramu, symbolu tradičních primek. Materiál vyvinula společnost Futuron Forge přímo pro ELTON a najdete ho tedy pouze na hodinkách PRIM z Nového Města nad Metují.

Atraktivní materiál je nejen mimořádně odolný, ale také velmi náročný na zpracování. I díky tomu je tato padesátikusová limitovaná edice unikátní.

Detaily hodinek odkazují na inspiraci leteckým stylem. Přehledný číselník s výraznými indexy a dvoubarevnou luminiscencí je dokonale čitelný v každé situaci. Symbolický je také název, který označuje jednotku nadzvukové rychlosti. PRIM MACH DAMAŠEK je model, který na první pohled zaujme výrazným designem, na ten druhý pak zcela výjimečnými vlastnostmi. Hodinky pro ty, kdo se nedrží při zemi. 

www.prim.cz

Fotogalerie