Kytice pro muže




Je zažitou představou, že květiny darujeme jen ženám. Ovšem opak je pravdou. V každé životní události se květiny objevují počínaje narozením, přes narozeniny, školní léta (maturita, promoce), svatbu, životní jubilea až po úmrtí. Řezané květiny patří jak ženám tak mužům, jen se odlišují svou barevností, skladbou nebo doplňky.

Pánské kytice se aranžují buď v nevýrazných, tlumených barvách jako je zelená, bílá, krémová, hnědá nebo naopak ve velmi výrazných barvách a to je červená, oranžová, žlutá, černá. Barevnost se volí vždy dle typu obdarovaného muže. Typově jsou kytice buď kulaté, vysoké nebo z jednoho či více květů. Může být složená buď jako mix různých druhů nebo jednodruhově, kde se používají zajímavé, netradiční nebo exotické květy. Například to jsou květy artyčoku, helikónie, zázvoru, anturie, kaly, protea, orchidea, mohou se použít do kytice i sukulenty. Do kytic je možné použít i různé „chlapské“ doplňky, jako je dřevo, větve, dráty, snopky z travin, klacků a podobně. Případně doplnit kytici nějakým vtipným způsobem o prvek, který vystihuje nějaký koníček obdarovaného.

V květinovém studiu AMMI v Brně přistupujeme ke každému zákazníkovi osobně a jedinečně, každá zakázka je pro nás originál, a tak se jí i věnujeme. I do mužského světa patří krása v podobě květin a my vám ji pomůžeme s vaším světem propojit.

Fotogalerie