Praze byla otevřena největší prodejna outdoor vybavení v ČR




V Praze u Masarykova nádraží byla otevřena největší specializovaná prodejna outdoorového oblečení a vybavení v ČR. Jedná se o 30. pobočku společnosti Rock Point. Zákazníky čekají tři patra a 1300 m² plných vybavení na outdoorové a sportovní aktivity, především běh, lezení, trekking nebo skialpinismus. Zastoupeno je více než 130 outdoorových značek, například Patagonia, Dynafit, Ortovox, Salewa, Osprey, Hannah, KEEN, Rafiki, Tilak, Garmont, Hoka a mnoho dalších. Součástí prodejny jsou také interaktivní prvky jako testovací lezecká stěna, testovací stůl na karimatky a interaktivní obrazovky usnadňující výběr sortimentu. Samozřejmostí je odborně vyškolený personál, který poradí s výběrem správného zboží. Největší obchod s outdoorovým vybavením je možné navštívit od 26. července na adrese Havlíčkova 3 (komplex Havlíčkova plaza).

„Naše nadšení pro outdoorové sportovní aktivity se snažíme již řadu let přenášet na zákazníky skrz výběr sortimentu, odborné poradenství, odborně zaměřené semináře či školení v horách, které naši zaměstnanci absolvují. V novém a dosud největším obchodě v Havlíčkově ulici jsme se snažili zkoncentrovat vše, co Rock Point v České republice znamená, a jaké zákaznické hodnoty vyznává. Nejširší možná nabídka zboží, prvotřídní prezentace a poradenství, to jsou atributy, na kterých je náš nový obchod založen. Cílíme na náročného zákazníka a jsem přesvědčen, že jeho potřeby jsme schopni jednoznačně splnit,“ říká Marek Kýhos, CEO skupiny Outoor Concept, pod kterou maloobchodní síť Rock Point patří.

Prodejna je rozdělena tematicky podle hlavních aktivit, které pro Rock Point představují: turistiku, trekking, běh, camping a v zimě především, skialpinismus a ski-mountaineering. 
V nabídce obchodu je více než 500 modelů batohů od 10 značek, přes 130 spacích pytlů, více než 100 modelů běžecké obuvi od 8 značek nebo přes 50 modelů lezeckých úvazků a téměř stejný počet modelů bot na lezení.

Kromě samotného prodeje se tato pobočka zaměřuje i na doplňkové služby, které jsou spojené s outdoorem, jako jsou například testovací dny outdoorového vybavení. Součástí prodejny je také výdejna pro e-shopy rockpoint.cz, hannah.cz, keenfootwear.cz a rafiki.cz a největší pražská půjčovna skialpového a dalšího outdoorového vybavení.

Fotogalerie