Tři sestry představily své nové pivo!




V pražském Podolí proběhla autentická oslava desetiletého výročí kultovního hostince skupiny Tři sestry - Na Staré Sokolovně. Na počest svého provozního jubilea kapela Tři sestry uspořádala pro své fanoušky a věrné příznivce první Mistrovství světa v pivním šachu kde se nepilo se nic jiného než nový nefiltrovaný ležák piva Tři sestry z produkce pivovaru Hubertus v Kácově. Osvěžující zlatavý mok mohli ochutnat jak soutěžící, kteří se přihlásili do soutěže pití piva na čas, tak i návštěvníci areálu Staré Sokolovny, kterým kapela v kompletní sestavě v čele s Lou Fanánkem Hagenem představila nové pivo pod značkou jejich rockové kapely. Členové kapely slavnostně veřejnosti ukázali i další pivo, pro svého zesnulého přítele Františka Sahulu, kterému na počest zahrály kapely Synové Výčepu a MZH.

O pivu Tři sestry:

Nefiltrovaný ležák Tři sestry je pivo s vysokým obsahem pivovarských kvasinek, čerstvé osvěžující chuti, vysokého řízu a vynikající pěnivosti. Lehký zákal, způsobený pivovarskými kvasinkami, je typickým společným znakem pro všechna nefiltrovaná piva. Tyto kvasinky jsou významným zdrojem vitamínů B, které jsou důležité pro zachování chuti k jídlu, zlepšení trávení a jako prevence nespavosti, nervozity a pocitů únavy.

Pivovar Hubertus vaří pivo podle tradičních postupů s použitím nejkvalitnějších českých surovin, a proto je nefiltrovaný ležák Tři sestry ideální volbou pro všechny, kteří preferují tradiční přírodní produkty.

Zdroj: Nikol  Poselová

Fotogalerie