Doctor P. P obsadil do své klipu Andreu Verešovou




V pražských Satalicích natáčel další „crazy“ videoklip urputného rockera Petra Pečeného alias Doctora P. P.. Po velkém úspěchu videoklipu k písni „Bicáky, Tricáky, Kokosáče“, která se stala hitem českých posiloven, vsadil Doctor P. P. opět na ulítlý scénář a do klipu obsadil kromě autorů písně „Levák“ také Jakuba Prachaře a Františka Soukupa. Dále si v klipu zahráli další zpěvákovi známí a kamarádi  - premiérově Andrea Verešová a dále herečka Irena Máchová, producent Lešek Wronka či hudební skladatel Ondřej Soukup, který společně s Pečeným na cédečku nazpíval vlastní píseň „Jaro smrti“. 

Zatímco Andrea s Irenou představují  v klipu Pečeného „ bodyguardky“, Jakub Prachař vystupuje coby velmi netypický anděl pokušitel. Režisérem videoklipu je Martin Kopp, který v poslední době natočil úspěšný film „Bajkeři“.

A jak Doctor P. P., jako vůbec první hudebník v Čechách a na Slovensku, Andreu Verešovou do svého videoklipu získal?

„Andreu bych si sám nedovolil oslovit, nicméně před pár dny jsme spolu s ní a jejím manželem trávili několik dnů v Champagne. Máme totiž s Ing. Magorem, kapelníkem skupiny Tři sestry, firmu na dovoz tohoto skvělého nápoje a Andrea je pro tento rok naší ambasadorkou. A právě nad sklenicí u jednoho z našich vinařů jsem o klipu vyprávěl a Andrea, resp. její manžel Dan, se kterým jsme kamarádi už od doby našich studií na plzeňském gymnáziu, měl skvělý nápad, že by jednu z mých „bodyguardek“ hrála právě Andrea. Kuba Prachař mne pro roli anděla napadl okamžitě a měl jsem obrovskou radost, že můj návrh přijal a do klipu navíc přispěl spoustou skvělých nápadů,“ říká s úsměvem Petr Pečený.

Nová píseň Levák je třetím rádiovým singlem ze stejnojmenné studiové desky, která vyšla minulý měsíc a během pár týdnů se stala 9. nejprodávanější deskou v České republice. Deska obsahuje dvanáct originálních písní, které pro Pečeného napsalo mnoho známých muzikantů.

Píseň „Bicáky, Tricáky, Kokosáče“, kterou napsal Pepa Bolan ze skupiny Mandrage, byla 33 týdnů nejhranější rockovou skladbou českých rádií a druhý singl „Sabráž“ Leška Wronky a textaře Lou Fanánka Hagena hned po svém nasazení rovněž stoupá v hitparádě hranosti českých rádií.

Letní koncertní šňůra Doctora P. P. čítá 40 koncertů a odstartuje velkým koncertem na čarodějnickém festivalu v Olomouci v pondělí 30. dubna. „Na premiéru nové koncertní show, kterou pro nás už tradičně jako režisér a scenárista připravuje Lešek Wronka, se velmi těšíme. Představíme v ní nové kostýmy v duchu image videoklipu Levák i některé nové písně z alba,“ říká Petr Pečený.

Hotový klip bude zveřejněn již během pár týdnů na oficiálních kanálech a sociálních sítích kapely Doctor P. P..

 

 

Fotogalerie