Léto 2023 na vlně nostalgie: džínová klasika, preppy outfity i exotické vzory




Módní trendy pro letošní léto jsou plné nostalgie a návratu do divokých „devadesátek“. Pánové se tak mohou těšit na léto plné džínových kousků, cargo kalhot, ale i různých vzorů včetně květinových potisků. Na své si také přijdou příznivci preppy outfitů, tedy spojení nenucené elegance a sportovního stylu spojovaného s akademickým prostředím. Chybět tedy nebudou krátké šortky, polokošile, blejzry, chino kalhoty a mokasíny. Všechny tyto kousky a mnohem více najdete v módních domech s pánskou módou ANSON’S ve Westfield Chodov a Arkády Pankrác, a to včetně širokého výběru mezinárodních a exkluzivních značek a týmu zkušeným módních poradců.

Nestárnoucí klasika

Pokud se vyplatí do něčeho investovat, tak jsou to rozhodně kvalitní džínové kalhoty, které jsou „in“ už desítky let. Tento módní kousek je skvělou volbou pro denní i večerní look a lze ho kombinovat prakticky s čímkoliv. Pánové mohou vyzkoušet klasické džíny od značky Calvin Klein Jeans nebo odvážnější model Review.

Pruhy, vzory, květiny – nebojte se toho!

Dalším nadčasovým a univerzálním kouskem, který by neměl chybět v šatníku žádného muže, je polokošile, která je všestranná, pohodlná a lze ji obléknout k různým příležitostem. Hitem letošního léta budou především ty s pruhy, motivy rostlin či dalšími vzory, které ztělesňuje například polokošile s barveným potiskem od MCNEAL nebo tmavě modrá varianta s drobným vzorem od značky Hugo Boss

Zlatá éra šortek je zpět

K létu jednoznačně patří také šortky, které aktuálně zažívají renesanci a stejně jako polokošile jsou velmi pohodlné a praktické zároveň. Ať už jste fandové klasické džínoviny nebo plátěných kraťasů, prodyšnost během parných letních dnů je vlastní oběma. Džínový kousek od REVIEW bude hitem letošní sezóny, vedle nešlápnete ani s kraťasy od MCNEAL.

Připravte se, plavková sezóna je tu

Ta letošní bude plná havajských potisků a tropického listí, které plavkám dodají šmrnc (Hugo Boss, 1 799 Kč), ty se hodí k opálenější pokožce stejně jako pastelové odstíny barev (Tommy Jeans 1 899 Kč). Pokud naopak patříte k majitelům světlejší pleti vsaďte spíše na syté barvy (Hugo Boss 2 199 Kč).

Stylová ochrana před sluníčkem

Ochrana před sluncem a skvělý módní doplněk  – to jsou vlastnosti klobouků neboli bucket hats, které oslavují návrat do světa módy nejen mezi mladou generací. Můžete je využít u bazénu či na pláži nebo jen tak do města. Bucket hats jsou k dostání v mnoha stylech a barvách a vašemu outfitu dodají ten správný nádech hravosti. Skvělým kombinovatelným kouskem v pastelových barvách je například ten od značky Tommy Hilfiger, který by neměl chybět v žádném letním šatníku.

ANSON’S, obchod s pánskou módou, který patří do skupiny Peek & Cloppenburg Düsseldorf, naleznete v nákupním centru Westfield Chodov a Arkády Pankrác.

Fotogalerie