Ve volném pokračování filmu Gump se objeví prasátko Princ




Nová Gumpova cesta začne přesně tam, kde ta předchozí skončila. Se svým milovaným Béďou Kozím Bobkem (Bolkem Polívkou) projdou příběhem, který už jim dávno předtím napsaly hvězdy. Film pro všechny, kteří dokážou číst ze psích očí, ale i pro ty, kteří to zatím neumějí anebo nevěří, že je to možné.

Do příběhu pejska Gumpa ovšem vstoupila další zvířátka. Jedním z nich je tříleté göttingenské prasátko Princ. Člověk, který si ho pořídil, se musel z domu se zahradou odstěhovat do bytu. Tam ale Princ už nemohl. A tak skončil v zahradní chatce kousek od Prahy, kam za ním ten jeho člověk jezdil jenom o víkendu. Jednou asi zaškrundalo sousedovi odvedle v břiše natolik, že se rozhodl Prince ukrást a sníst. Ale Princ se nedal, o svůj život zabojoval a utekl do lesa. Ráno jela kolem Radka Formanová, cvičitelka psů a zvířecí záchranářka. Když uviděla Prince, jak jí u cesty vysypané zrní, naložila ho do auta a jeho fotku dala na Psího detektiva. Po několika dnech se ozval Princův původní majitel a vyprávěl jí příběh z místní hospody, že se Prince chystal jeden ze sousedů sníst a on mu utekl. Pán se z obavy o Princovu bezpečnost s Radkou dohodl, že už u ní prasátko zůstane. Od té doby dělá radost nejen jí, ale občas jezdí jako terapeut do domovů seniorů.

Princ si ve filmu zahraje epizodní roli s hercem Richardem Krajčem a samozřejmě i s Gumpem. “Přiznám se, že s takovýmhle prasátkem jsem ještě na place nebyl,” prozradil Richard Krajčo, který se s Princem docela rychle spřátelil. Dokonce si vyrazili na malou procházku, z níž vám přinášíme fotografie.

Film Gump 2 se v kinech objeví sice až v příštím roce na jaře, před Vánocemi se už ale můžete začíst do pokračování Gumpova příběhu ve stejnojmenné knize a poslechnout si audioknihu, kterou coby hlas Gumpa namluvil herec Ivan Trojan.

Zdroj: Helena Váňová Production