S Boltem se nyní pohodlně svezou i domácí mazlíčci




Přeprava domácího zvířete v hromadné dopravě bývá stresující pro naše zvířecí miláčky i pro nás, a do většiny běžných taxíků chlupáči ani nesmějí. Bolt proto zavádí novou kategorii Domácí mazlíček alias Pet kategorii, kterou zatím mohou využívat cestující v Praze, brzy však dojde k jejímu rozšíření i do ostatních měst. 

„Jako majitelka kočky jsem velmi ráda, že tuto kategorii spouštíme. Vím, jak může být banální cesta například k veterináři pro všechny náročná. Chceme, aby naši zákazníci mohli vždy cestovat se svými domácími mazlíčky pohodlně, a bez stresu a dojet tam, kam potřebují. Zavedením této nové kategorie usnadníme spojení cestujících s řidiči, kteří rádi vozí i domácí mazlíčky. Už nebude nutné volat řidiči, aby se člověk ujistil, že jeho pes nebo jiné zvíře je ve voze vítáno," říká Soňa Stloukalová, country manažerka platformy Bolt pro Českou a Slovenskou republiku.

Vozy připravené na přepravu domácích mazlíčků jsou stejné jako v hlavní kategorii Bolt s tím, že za odvoz čtyřnohého kamaráda připlatíte pouhých 30 korun. Takže ať už jedete do práce nebo na výlet, váš mazlíček může být všude s vámi.

Kategorii Pet v aplikaci Bolt snadno poznáte podle, podle tlapky zobrazené na příslušné kategorii.