Staronový muž 21. století




Světové módní trendy hlásí obrat ke kreativitě, fantazii a glamouru. Značky proto na svých přehlídkách odkazují ke snům a tajemným fantaziím, inspirují se popkulturními motivy, outfity červeného koberce a směle balancují na hranici různorodé, pestré a zároveň sofistikované estetiky. Hlavní roli ale vždy hraje osobnost nositele, který dává modelu smysl, to správné vyznění, a především význam. Neztraťte se v nabídce elegantních šatů, obleků i doplňků
a věnujte pozornost MODIVO průvodci, který vás skvěle připraví na módní eventy všeho druhu.

Příběhy vetkané do módy

Šaty, které budou v sezóně jaro-léto hýbat módním světem večerních eventů, připomínají archivní záběry nestárnoucích modelů předních světových krejčovských špiček. Proč nedodat každému outfitu onen známý night glam look.

Pokud hledáte legendární evergreen, sáhněte po osvědčených kusech něco jako staronový muž 21. století. Králem pánských trendů je Mr. Old Hollywood. V něm se prolínají retro prvky s moderním provedením a klasickými elegantními doplňky. Pánským večerním outfitům tak stále vévodí především elegantní saka v černé nebo modré barvě. Do módy se také opět vracejí kardigany sloužící jako casual varianta aktuálně velmi trendy vestiček. A pokud váháte, které značce svěřit svůj večerní outfit, osvědčenou pánskou oblekovou klasikou je jednoznačně BOSS.

Detaily zanechávající stopy

Jsou výrazné, mají schopnost završit jakýkoliv outfit a na jejich velikosti rozhodně záleží. Doplňky. Právě prostřednictvím detailů totiž můžeme zcela změnit vnímání outfitu, pozvednout ho na vyšší úroveň a dát mu pocit nezapomenutelnosti.

Sezóna večerních drinků, koktejlových party, letních večírků a oslav je před námi. Díky MODIVO průvodci na ni ale budete skvěle připraveni. Teď už si stačí jen vybrat. Bude to hořké Negroni, tradiční Cosmopolitan nebo odvážný Mai Tai?

Více najdete na modivo.cz, v aplikaci MODIVO a v kamenných prodejnách.

Fotogalerie