S rodinným krejčovstvím TESSUTO můžete vytvořit dobrý první dojem




Všichni se chceme oblékat tak, abychom vyjádřili svoji jedinečnost, ukázali svoji osobnost a zároveň udělali ten správný první dojem. Porozumět umění módy v rychle se měnícím moderním světě však není tak jednoduché, jak se na první pohled může zdát. Nejde jen o to, jak dokonale sladit barvy a střihy jednotlivých kousků, ale také o to vkusně vybrat druh oděvu podle příležitosti, kam ho vynesete. Vyvarujte se modním faux-paux, ušijte si oděvy na míru od české krejčovské značky.

Řešení problému, který trápí mnoho mužů a žen, je přitom vcelku jednoduché. Místo nákupu oblečení v retailových obchodech dejte přednost oděvům šitým na míru. Investice do dobře padnoucího a vkusného oblečení vám umožní nejen dobře vypadat, ale i se skvěle cítit, kdykoliv si oděv obléknete.

Rodinné krejčovství TESSUTO je ztělesněním kvalitního českého řemesla. Pro své klienty vytváří nejen elegantní a nadčasové modely, ale především módní kousky dokonale padnoucí jejich osobnosti, postavě a příležitosti, ať už je jakákoliv. Oděvy na míru jsou velmi slušivé a umožní vám zvýraznit přednosti a naopak upozadit partie, které toužíte skrýt. Dámské i pánské oblečení je v krejčovství šito z vysoce kvalitních látek od předních světových tkalcoven. Materiály jsou pečlivě vybírány přesně podle vašich potřeb i představ, se smyslem pro detail. Staňte se součástí procesu šití a „uvařte“ si váš originální kousek na míru, stejně jako to udělal pan Ing. Milan Bočkai, majitel společnosti MB Catering Žatec, úspěšně podnikající v gastronomii.

Potřebujete-li ve své profesi splňovat přísná dress code kritéria, jako pan Milan, nebo jste-li módní nadšenec, který má jasnou vizi svého outfitu a nemůže takový nikde v konfekci zakoupit, obraťte se na zkušený tým českého krejčovství TESSUTO. Setkáte se s profesionálním a osobním přístupem v pětihvězdičkovém prostředí hotelu The Emblem v centru Prahy, kde se krejčovský salónek nachází.

Pro gentlemany všech konfekčních i nekonfekčních velikostí dokáže tým krejčovství ušít dokonale padnoucí obleky na míru, stejně tak jako fraky nebo žakety, košile u kterých si volíte typ límce, manžet, zapínání, barvu knoflíčků i šicích nití až po volnočasová saka, kalhoty a společenské nebo sportovní vesty.  Díky velké empatii a jedinečnému know-how je TESSUTO vyhledávaným krejčovstvím právě mezi podnikateli, kteří si cení šikovných českých rukou, nadšení a časové flexibility týmu, který rád za klienty dojede i do jejich kanceláří nebo domovů.

Nenechte si ani vy ujít jedinečnou příležitost pozměnit svůj názor na vnímání důležitosti správného odívání a domluvte si osobní schůzku. Na tom, jak vypadáte, záleží.

Fotogalerie