Emirates Skywards ve spolupráci s Dilmah Tea nabízí svým členům exkluzivní čajový zážitek na Srí Lance




Emirates Skywards, oceňovaný věrnostní program společností Emirates a flydubai, nabízí díky dlouhodobé spolupráci se společností Dilmah Tea svým členům novou unikátní příležitost poznat autentické čajové plantáže na Srí Lance. Počínaje dnešním dnem mohou využít míle pomocí programu Skywards Exclusives a vyhrát tak soukromý pobyt právě v této oblasti. Výherci si budou moci užít privátní lekci výroby čaje, jedinečný kulinářský zážitek inspirovaný čajem, včetně párování jídel s čajem a návštěvu čajových polí.

Oslavte Mezinárodní den čaje 21. května v srdci čajové plantáže

Od 200 000 mil se mohou členové programu Emirates Skywards zapojit do soutěže a vyhrát plně hrazený výlet na Srí Lanku, který zahrnuje:

  • 2 zpáteční letenky Business Class společnosti Emirates z Dubaje do Kolomba;
  • pobyt na 3 noci pro 2 osoby v hotelu Hilton Colombo;
  • návštěvu čajových plantáží na 3 noci v Ceylon Tea Trails, A Relais & Châteaux property, která se skládá z pěti zrekonstruovaných historických rezidencí čajových plantážníků v cejlonské čajové oblasti;
  • mistrovská lekce s Dilhanem C. Fernandem, synem zakladatele a generálního ředitele společnosti Dilmah, kde se dozvíte, jak čaj správně ochutnávat a jak si uvařit dokonalý šálek;
  • speciální párování jídel s gastronomií inspirovanou čajem s rodinou Dilmah;
  • večeře „Camellia Epicurean“ inspirovaná čajem o sedmi chodech, kde je čaj použit jako ingredience všech pokrmů.

Balíček zahrnuje také dopravu na letiště a zpět, stravování v restauraci s celodenním provozem v hotelu Hilton Colombo a veškerá jídla a nápoje na Ceylon Tea Trails. Termín cesty bude od 18. května do 24. května 2023. 

Více než 31 let partnerství s Dilmah Tea

Emirates a Dilmah Tea úspěšně spolupracují již více než tři desetiletí a připravují ty nejlepší čaje na palubách letadel a v letištních salóncích Emirates po celém světě. Emirates podporuje značku Dilmah díky své rozsáhlé letecké síti v rámci 140 destinací napříč šesti kontinenty.

Letecká společnost každý rok připraví pro své zákazníky 33 miliónů šálků čaje Dilmah ze speciálně sestavené čajové nabídky, která je k dispozici ve všech letových třídách. Na palubě letadla je v nabídce více než 10 různých druhů čaje, včetně Dilmah Ceylon Black Tea, Maroccan Mint a Breakfast Tea.

Cestující First Class si mohou vychutnat aromatické chutě čajové směsi Emirates Signature, kterou společnost Dilmah vyrábí exkluzivně pro Emirates. Tento vynikající čaj je inspirován chutěmi Spojených arabských emirátů, včetně bohatých aromatických tónů růže, mandlí a zázvoru.

Exkluzivní služby Skywards

Program Emirates Skywards nabízí více než 30 milionům členů po celém světě bezkonkurenční odměny na zemi i ve vzduchu.

Skywards Exclusives je věrnostní program Emirates, který svým členům nabízí exkluzivní zážitky z rozsáhlého portfolia sponzorů společnosti Emirates. Členové mohou využít své míle na některé z nejprestižnějších sportovních a kulturních událostí na světě, včetně eventů zahrnující Real Madrid, AC Milán, Dubai World Cup, SL Benfica, Emirates FA Cup a další golfové, tenisové či kriketové turnaje.

Více informací naleznete zde.

Fotogalerie