ORLEN se stává novým generálním partnerem festivalu Colours of Ostrava




Skupina ORLEN Unipetrol provozující síť ORLEN Benzina, která je se 436 čerpacími stanicemi největším řetězcem v Česku, se stává novým generálním partnerem mezinárodního hudebního festivalu Colours of Ostrava, jehož jubilejní dvacátý ročník proběhne od 19. do 22. července v unikátní industriální oblasti ostravských Dolních Vítkovic.

„Jsem nadšená, že se našemu festivalu, který se letos probojoval mezi deset nejlepších velkých akcí v prestižní anketě European Festival Awards, podařilo přitáhnout další tak významnou a prestižní společnost a aktivitami po celé střední Evropě. Věřím, že díky tomuto spojení budeme moci dále zkvalitňovat program, zázemí pro návštěvníky a celkově rozvíjet festival na ještě vyšší úroveň,” říká ředitelka Colours of Ostrava Zlata Holušová.

„Velmi se na spolupráci s pořadateli tohoto prestižního hudebního festivalu těšíme. Jako největší společnost střední a východní Evropy s mezinárodní působností se spojujeme s akcí, která již Českou republiku velikostí i kvalitou přerostla. Festival je nejen populární v České republice, ale má i mnoho fanoušků v zahraničí a na trzích jako je Polsko, Slovensko či Maďarsko, kde skupina ORLEN působí. Partnerství bude spočívat nejen v prezentaci naší značky, ale i v praktické spolupráci a aktivitách směrem k našim zákazníkům a návštěvníkům Colours of Ostrava. Postaráme se například o dodávky pohonných hmot, na ORLEN Drive stage přineseme vycházející talenty a v areálu festivalu nabídneme naši kávu a celé portfolio produktů naší privátní značky Stop Cafe,” dodává Anna Ziobroń, ředitelka sponzoringu skupiny ORLEN Unipetrol.

K hlavním hvězdám Colours of Ostrava 2023 patří OneRepublic, Macklemore, Burna Boy, Ellie Goulding, Interpol, Jacob Collier, Niall Horan, Gilberto Gil & Family, Kavinsky, Sleaford Mods nebo Tom Grennan. Celkově festival Colours of Ostrava nabídne na desítce hudebních scén program plný velkých hvězd, strhujících kapel všech žánrů z celého světa a na dalších mnoha scénách výjimečný nehudební program včetně mezinárodního fóra Meltingpot, divadel, filmů, workshopů i výtvarných aktivit. Více informací na www.colours.cz.

Partneři Colours of Ostrava 2023:

Generální partneři: Česká spořitelna, Liberty Ostrava a ORLEN Unipetrol.
Za podpory statutárního města Ostrava.
Hlavní partneři: Radegast, Heimstaden, Tezenis, Vítkovice.
Technologický partner: T-Mobile.
Za podpory Moravskoslezského kraje a Ministerstva kultury ČR.

Petrol Suplier: ORLEN Benzina