Sympaťák z Muže roku Lukáš Veitl má krásného koníčka. Na cesty po světě se s ním vydává jeho krásná přítelkyně




Cestování přišel na chuť Lukáš Veitl, úspěšný finalista soutěže Muž roku 2020. Dohání tak dobu, kdy byl po těžké autonehodě upoutaný na lůžko a nebýt jeho odhodlání poprat se s osudem, skončil by zřejmě na invalidním vozíku.

„Začalo to mojí cestou na světovou soutěž Men supermodel do Dominikánské republiky. Tam jsem zjistil, že bych chtěl poznávat svět, kulturu a zvyky jiných zemí a národů.  Po návratu jsem navštívil Jordánsko, Maroko, Izrael, Španělsko, Portugalsko a teď se chystám do Thajska a Vietnamu. Cestuji s přítelkyní Julií a musím přiznat, že je to holka do nepohody. Vezme bágl a jede,“ usmíval se budoucí inženýr ekonomie. Cesty si Lukáš a Julie plánují sami, sledují levné letenky a ubytování, všímají si situace v dané zemi a rozhodně nezapomínají na cestovní pojištění od PVZP, a.s.

Přesto po všech těch dálkách nepohrdli Lukáš a Julie vyjet si s partou přátel na jednodenní výlet do nedalekých Drážďan, na výstavu orchidejí. „Nejsem odborník na pěstování kytek. Květiny vždycky radši dávám někomu jinému. Ale Julii jsem udělal radost a to šlo,“ uvedl Lukáš a jako úspěšný influencer zaznamenal i tuto cestu na svůj hojně navštěvovaný instagramový účet.

Lukáš Veitl nezapomíná ani na soutěž Muž roku, která ho zviditelnila. Zúčastnil se prvního výběrového kola letošních finalistů, a pokud o jen trochu půjde, přijde i na druhý casting, který se koná 22. dubna 2003 v sídle Pojišťovny VZP, a.s. v Lazarské ulici, Praha 1. Mladí muži se stále mohou hlásit prostřednictvím registrace na webových stránkách soutěže Muž roku. Přesně takto se před lety přihlásil i Lukáš Veitl.

Fotogalerie