Jarní kolekce od Columbia Sportswear přináší novinky, pro denní nošení na horský trek




Výrobky renomované značky Columbia Sportswear se těší rostoucí oblibě. Svým uživatelům poskytují pohodlí a ochranu před deštěm, chladem i spalujícím sluncem již více než 80 let. Outdoorové aktivity a pobyt v přírodě vyhledává v posledních letech stále více lidí a ty oceňují kvalitní a technické oblečení, které je na jejich trecích ochrání. Nová jarní kolekce Columbia Sportswear již tradičně přináší atraktivní a funkční oblečení, obuv i doplňky, které zajistí, že aktivní pobyt a pohyb v přírodě budou pohodovým zážitkem navzdory náladám jarního počasí.

Značka Columbia úspěšně kloubí sofistikované technologie se současnými módními trendy i prvky městské módy. Výsledkem je široká nadčasová kolekce, ze které si vybere každý, ať už hledá barvy, vzory nebo střídmost. Základem kolekce jsou stále inovované funkční technologie, které zajišťují pohodlí nejen v náročných podmínkách různých outdoorových aktivit ale i styly pro každodenní běžné nošení ve městě nebo na chalupě. Kolekce nabízí možnost vytvoření outfitu od hlavy k patě i se širokou škálu multifunkční stylové obuvi a doplňků.

„Je to perfektní. Teď to udělejme ještě lépší.“ To je moto značky Clolumbia, které stojí za neustálými inovacemi a testováním výrobků v těch nejtvrdších podmínkách. A tak i letos přichází Columbia ve své prémiové kolekci Titanium s novým modelem lehké nepromokavé jarní bundy Columbia Mazama Trail Shell, která je vyrobena z pružného nylonu a vybavena novou Omni-Tech 3D membránou, díky níž je voděodolná a zároveň vysoce prodyšná. Tato  vrstvená membrána vás ochrání i před větrem a vnitřní strana bundy je měkká a příjemná na dotek. Bunda má plně podlepené švy, nastavitelnou kapuci, zip s voděodolným PU zátěrem a praktické větrací otvory pod pažemi. Nastavitelné rukávy a úprava ve spodním lemu umožňují přizpůsobit bundu postavě. Bunda je vyrobena bez použití PFC. Model je dostupný v dámské a pánské verzi za 5 999 Kč. Při chladnějším počasí lze bundu efektivně vrstvit a využít i středních vrstev z kolekce Titanium v podobě feecovek a lehkých mikin z kolekce anebo využít zateplenou bundu Columbia Platinium Peak.

Celkově v kolekci nechybí ani široká nabídka mikin, fleecových i samostatně funkčních hybridních bund, softshell bund, kalhot, šortek, triček, legín, tepláků či doplňků – od batohů, tašek, ledvinek po stylové klobouky a kšiltovky.

Značka Columbia dlouhodobě dbá na udržitelnost, hojně využívá recyklované materiály a letošní jaro přichází i s ucelenou udržitelnou kolekcí Sustainable Capsule, z níž se většina produktů pyšní certifikací Bluesign, která zaručuje kombinaci nízké ekologické zátěže, využití recyklovaných nebo organických materiálů, vysoké funkčnosti, kvality, moderního designu a komfortu.

Kolekce Columbia je k dostání ve značkových prodejnách Columbia (OC Letňany - Praha 9, OC Šantovka - Olomouc, OC Olympia - Brno), řetězcích Sportisimo a vybraných prodejnách Rock Point, ale také v řadě dalších e-shopů jako například www.sportvision.cz, www.sportovna.cz, www.4camping.cz, www.sportisimo.cz/columbia.cz, www.rockpoint.cz, www.zoot.cz.

Fotogalerie