Představujeme vám Columbia Sportswear




Columbia přináší letošní jarní novinky v obuvi oplývající řadou pokrokových technologií. Tato  renomovaná značka má na svém kontě 20 let zkušeností s navrhováním a výrobou sportovní obuvi

a nový turistický model bot Columbia Facet 75 Mid OutDry je vlajkový model pro jaro 2023. Kombinuje Facet 75 inovativní technologie turistické obuvi Columbia s hbitostí a výkonem sportovní obuvi. Facet 75 poskytuje vynikající trakci a podporu v nerovném terénu. Díky podrážce Adapt Trax™ pro výjimečnou přilnavost na mokru i za sucha se budete na stezce cítit jistě jako horský kamzík.

Uvedení modelu Facet 75 provází reklamní spot, který oslavuje hbitost horských koz a kamzíků. Model Facet 75 je navržen tak, aby vás inspiroval k prozkoumání vašeho osobního spojení s přírodou a abyste se na stezce cítili sebejistě a pohodlně a měli možnost se po horském terénu pohybovat jako oni.

V obuvi Facet 75 Columbia použila řadu inovativních řešení. Kromě podešve Adapt Trax, která zaručuje výjimečnou přilnavost za mokra i sucha, je výhodou modelu Columbia OutDry™ membrána, která poskytuje zcela voděodolnou a prodyšnou konstrukci. NAVIC FIT SYSTEM™ poskytuje přirozené uzamčení střední části chodidla, takže se budete cítit jistěji a bezpečněji, když budete zdolávat těžký terén. Mezipodešev Facet 75 je vybavena technologií TECHLITE™ PLUSH pro maximální odpružení a výjimečný komfort chodila při chůzi. Model je k dispozici v dámské a pánské verzi a na výběr je i řada barev. Kotníčkové boty Columbia Facet 75 Mid OutDry stojí 3 899 Kč a v nízké verzi pak 3 599 Kč.

Fotogalerie