Do každé domácnosti patří udržitelné doplňky značky Natava




Vyhlášená česká značka přírodní a bio kosmetiky Natava si klade odpovědné cíle. Při výrobě svých produktů dělá maximum proto, aby byly ohleduplné k tělu, ale i k životnímu prostředí. Klade důraz na každý detail a obaly i doplňky jsou neoddělitelnou součástí šetrného programu. 

Natava dělá vše pro udržitelnost, takže praktičnost a prodlužování životnosti výrobků, jako jsou mýdla nebo tuhé šampony jsou samozřejmostí. Využijete je při každodenní péči o tělo jak doma, tak na cestách.

Mýdlenky
Hliníkové

Praktické hliníkové krabičky jsou určeny pro všechny typy přírodních tuhých mýdel (hranatý tvar) a pro tuhá tělová másla, šampony a balzámy na vlasy Natava (kulatý tvar). Oceníte je nejen doma, ale i na služebních cestách či na dovolené. Na dně najdete prolisy a otvory, které zajistí větrání.

Obě stojí na e-shopu 129,- Kč.

Kovové s keramickou podložkou

Pokud dáváte přednost kovu a keramice, pak si vás jistě získá tato mýdlenka, určená pro všechny typy tuhých mýdel, šamponů a balzámů Natava. Cena na e-shopu: 169,- Kč.

Bambusové s keramickou podložkou

Především přírodně laděné koupelny doplní i bambusová mýdlenka s keramickou podložkou. Je vhodná pro ukládání všech typů tuhých mýdel, šamponů a balzámů Natava.

Cena na e-shopu: 169,- Kč.

Praktické mýdlenky si můžete pořídit jednotlivě nebo v dárkových baleních.

Bambusové vatové tyčinky

Vatové tyčinky jsou šikovným pomocníkem nejen na čištění uší. Jsou vyrobené z bambusu a 100% bavlny a Natava je dodává v plně recyklovatelném obalu.

Cena na e-shopu: 69 Kč (200 ks).

Tělová mycí žínka

Ekologická varianta mycí žínky je vyrobena z originální pleteniny ze lnu a bavlny. Je vhodná k mytí i masáži celého těla, působí jako jemný peeling, prokrvuje pokožku a přispívá k regeneraci kožních buněk.

Cena na e-shopu: 149,- Kč.

Natava na For Beauty 2023

Produkty značky Natava si můžete vyzkoušet i na letošním jarním veletrhu For Beauty od 24. – 25. 3. od 10:00 do 18:00 hodin. Stánek najdete v hale 1 – B 18.

www.natava.cz