Harley-Davidson oznámil nejnovější hlavní hvězdu evropských oslav svého výročí




Britské rockové legendy The Darkness doplní hvězdnou sestavu mezinárodních rockových kapel na hlavním pódiu festivalu Harley-Davidson 120th Anniversary Festival. Na stadionu Puskás Arény, v srdci Evropy a v krásné Budapešti, vystoupí The Darkness spolu s australským hardrockovým fenoménem Wolfmother jako společní sobotní headlineři. Podpoří je nezapomenutelní The Picturebooks z Německa.

Oslavy ke 120. výročí založení společnosti Harley-Davidson budou jedním z největších motorkářských a hudebních festivalů na evropském kontinentu. Jsou připraveny čtyři večery plné zábavy, v rámci kterých na šesti pódiích vystoupí více než 50 kapel a návštěvníci nebudou ochuzeni ani o motocykly, adrenalinové aktivity, rodinnou zábavu a nejrůznějších nákupy. Čtyřdenní vstupenky v ceně od 52 eur, včetně všech hudebních vystoupení, budou obrovským lákadlem pro milovníky značky Harley-Davidson, hudební fanoušky nebo obyvatele Budapešti.

Rozsáhlá nabídka vstupenek v předprodeji na tuto jedinečnou událost je už nyní dostupná na webu www.hd120budapest.hu. Dostupné balíčky vstupenek zahrnují jak jednodenní, tak
i čtyřdenní festivalové varianty, a navíc Rally packy obsahující exkluzivní zboží vztahující se
k oslavám (k dispozici pouze do konce dubna). Webové stránky rovněž poskytují tipy k výběru ubytování, přičemž je vhodné, aby si návštěvníci ubytování zajistili co nejdříve, protože řada hotelů je již v termínu konání oslav plně obsazena.

Přijeď v červnu na akci Harley-Davidson a zažij oslavu, jaká nemá obdoby.