Parfémy pro muže, které právě frčí. Udělejte radost sobě i jí




Silné, charismatické a intenzivní – právě takové jsou následující top tři parfémy, které každého muže promění v alfa samce. Okořeňte si život aromatickými vůněmi a udělejte radost sobě i jí.

1.      Bleu de Chanel

Z řady pánských parfémů nelze opomenout Bleu de Chanel, který představuje smyslnou a kořenitou vůni. Svěží, ale zároveň moderní. Jeho kompozice v sobě kombinuje intenzivní dřevité tóny a osvěžující citrusy, což dává vzniknout jedinečnému a sofistikovanému aroma, které zdůrazňuje mužskou eleganci a styl.

Po otevření vás uchvátí nádech svěžích citrusových plodů. Vzápětí však ustoupí mnohem tmavším a kořenitějším tónům. Kombinace pačuli, zázvoru a cedrového dřeva vytvářejí silnou atmosféru a neodolatelnou intenzitu. Charisma parfému z něj dělá ideální volbu pro všechny muže, kteří si chtějí udržet svůj styl a zároveň se odlišit od ostatních.

2.      Spicebomb od Viktor & Rolf

Objevte nový rozměr kořenitých vůní se Spicebomb od Viktor & Rolf – s parfémem plným smyslnosti, intenzity a mužnosti. Zkrátka no. 1 pro muže, kteří se nebojí ukázat svou odvahu a sílu.

S prvním rozpraškem Spicebomb vaše smysly okamžitě probudí ostrá, pikantní vůně. Pepř, skořice a růžový pepř tvoří spletitou aromatickou síť, kterou obohacují postupně se uvolňující tóny anýzu a růže. Prudký, až omamný nástup je vyvážen tóny dřeva a ambry, což vytváří dokonalou rovnováhu mezi svěžestí a intenzitou.

3.      Armani Code od Giorgio Armani

Záhadný Armani přichází s ještě záhadnějším parfémem Armani Code. Sofistikovanou, elegantní, ale zároveň smyslnou vůni tvoří kombinace citrusů a vybraného koření.

I Armani po otevření omámí svěžestí. Hlavní akordy vůně ale tvoří aroma fialky, anýzu a olivového květu. Očekávanou rovnováhu nakonec navodí zemité, dřevité tóny cedru a santalového dřeva. Kombinace, která vašim smyslům nedá spát.

Vyberte si pánské parfémy, které podtrhnou vaši osobnost.

Zdroj foto: Unsplash