Vibes of Havana je prvním nefalšovaným kubánským festivalem v Praze




Chcete nasát jedinečnou charakteristickou atmosféru horkokrevné Kuby, kde slunce pálí, tančí se až do rána a kořením dobrých dnů je smích. Tak si rozhodně zapište 16. června do svých diářů a doražte do industriálních prostor pražské Pragovky a na jedinečný zážitek vás nemine.

První ročník unikátního kubánského street festivalu Vibes of Havana, pořádaný kvalitními rumy Havana Club, je skutečně něčím mimořádným. Krom interpretů ze slunné Kuby rappera Kumara a DJ Mo Bo vystoupí také známá jména z České republiky. Těšit se můžete na skupinu N.O.H.A., rappery Kapitán Demo a Paulie Garand či zpěvačku Tonyu Graves. Chybět samozřejmě nebude vynikající jídlo a osvěžující drinky z těch nejlepších rumů, řada zajímavých workshopů nebo třeba výstava amerických veteránů. Prostě Kuba se vším všudy!

Zatímco se necháte unášet na vlně skvělé hudby, můžete procestovat kubánskou uličku. Zastavte se u starých amerických aut, kterými je Kuba proslulá nebo si vyberte neotřelý módní kousek nejen z nabídky známého tržiště Le Market. O jídlo se postarají vyhlášené food trucky a vám se tak naskytne možnost ochutnat celou řadu šťavnatých burgerů, steaků a dalších dobrot. Chybět samozřejmě nebudou bary s míchanými drinky, které vás vynesou do oblak. Nějakou chvíli pak můžete strávit v některém ze zajímavých workshopů. V tanečním se naučíte pravidla salsy a bachaty pod taktovkou Jorge Concepciona a reagetonu pod vedením talentované Doris Martinez & Dance Company, barmanský vám ukáže, jak namíchat to nejlepší mojito ve městě, ve sprejerském si zase vyzkoušíte tvořit vlastní graffiti.  Street festival Vibes of Havana nabídne pro každého něco.

Cena lístku se bude pohybovat kolem 250 Kč a jeho součástí bude oblíbený drink Cuba libre zdarma. V předprodeji můžete vstupenky zakoupit na GoOut a Ticketstream.

V září 2018 se bude festival Vibes of Havana konat také v Brně.

 

STREET FESTIVAL VIBES OF HAVANA

Interpreti:
Kuba - DJ Mo Bo, Kumar
Česká republika – N.O.H.A., Kapitán Demo, Tonya Graves, Paulie Garand

Termín: 16.6. 2018 pražská Pragovka

Cena vstupenky: od 250 Kč zahrnující drink Cuba libre na místě festivalu

Vstupenky - rozklikni a už víš, kde je objednat!

Fotogalerie