Dokonalá jarní očista: probuďte své tělo s Bloom & Blossom




Jaro je náročné období: po dlouhé zimě jsou tělo i pleť velmi unavené a mnohdy úplně bez energie a prudký příval nové jarní síly jim dá mnohdy zabrat o to víc. Díky přírodní kosmetice Bloom & Blossom ale můžete celé tělo hýčkat od hlavy až k patě, aby na tu novou jarní sezonu nabralo dost síly a abyste do jarních dní vstupovala s pletí zářivou, mladistvou a hydratovanou.

Jarní očistná kúra znamená spoustu práce, ale o to příjemnější pocit každý den: každý den bude vidět, jak je vaše pleť zregenerovanější, hydratovanější a jak ztrácí našedlý nádech, kterému na konci zimy unikne jen málokdo. S tím pomůže kvalitní tělový i pleťový peeling, který pokožku zbaví přebytečných odumřelých kožních buněk. Kam se ale vrhnout dál?

Bloom and Blossom ALL NIGHT LONG Zklidňující sprej na polštář

Tohle je polštářová mlha vašich snů! Přenese vás na místo klidu, pohody a míru. S kadidlem, naším holistickým léčivým vonným hrdinou, pomáhá zklidnit vaši mysl a snížit hladinu stresu. Kromě něj čekejte jemně něžnou sladkou vůni lipových a heřmánkových květů a myrtový, levandulový a vzácný pelargoniový olej.

Sprej pro spokojené usínání a klidné spaní nastříkejte na polštář, povlečení a případně i pyžamo, pak se jednoduše uvolněte a poddejte se hlubokému spánku.

Z 99 % přírodní složení

Cena: 550 Kč / 75 ml

Bloom and Blossom HANDS UP Krém proti stárnutí rukou

Toužíte po hebkých a mladistvých rukou? Nechte o ně pečovat lehce vstřebatelný a mimořádně výživný krém na ruce Hands Up. Vaše náruč bude ještě láskyplnější než kdy dřív. Díky niacinamidu a vitaminu B3 se zacelí drobné ranky, kořen lékořice díky antioxidantům vyrovná tón pleti a zmírní případné záněty, bambucké máslo ruce hydratuje, vyživí a pomůže pleti zadržovat přirozenou vlhkost. Neodolatelná vůně

bergamotu, ylang ylang a cedrového dřeva vás doslova omámí.

Z 99 % přírodní složení

Cena: 560 Kč / 50 ml

Bloom and Blossom AND BREATHE Relaxační sprchový olej

Relaxační sprchový olej AND BREATHE, tedy A DÝCHEJ, je luxusní směs těch nejkvalitnějších olejů. Těšte se na hýčkání měsíčkem lékařským, pelargonií, moringou, lipovými květy nebo úžasnou vůní ylang ylang! Zmírní úkosti, podporuje regeneracii buněk, vyhlazuje strie a další nedokonalosti. Uznejte sami, že víc si toho od sprchového oleje snad ani nejde přát! Sprchový olej uzamkne vlhkost, zatímco si budete užívat okamžitý lázeňský zážitek. Díky skvělé antioxidační citronové trávě detoxikuje pokožku. Přiložte ruce vonící sprchovým olejem k obličeji, třikrát se zhluboka nadechněte a hluboce se zrelaxujte.

Ze 100% přírodní složení

Cena: 550 Kč / 75 ml

Bloom and Blossom LIP SERVICE Vyživující balzám na rty

Výživující balzám na rty, jehož klíčovými ingrediencemi jsou kokosový olej a extrakt z mučenky. Mučenka rty perfetně změkčí a obsahuje vysoké množství vitaminu E, lanolin navíc rty zvláční a odvede všechnu potřebnou práci. Snadno se vstřebává, přírodní glycerin dokonale hydratuje. Balzám LIP SERVICE můžete použít samostatně nebo jako podklad pod rtěnku, poslouží i jako péče o rozpraskné bradavky, odřený nos, na hojení koutků – prostě malý multifunkční poklad do kabelky.

Ze 100% přírodní složení

Cena: 549 Kč / 75 ml

Bloom and Blossom Dárková sada COMFORT & JOY

Pokud milujete lázně ale nemáte na ně čas, je tato sada skvělým řešením. Naše nejluxusnější výrobky jsme dali do jedné úžasné sady a svoji koupelnu a ložnici tak můžete proměnit v krásné domácí lázně. Relaxujte a odpočívejte s krásnými přírodními vůněmi obsahující například kadidlo, ylang ylang a cedrové dřevo.

Hodnota dárkové sady 2790 Kč

Cena: 1550 Kč