Collagen párty navštívil i režisér a producent Petr Jákl, který se právě vrátil z Hollywoodu




Věděli jste, že collagenový drink můžete občas zkombinovat i s proseccem? Přesně tento nápoj ochutnala celá řada známých osobností v kavárně Café & Bar Stromovka Collection. Ti, co přijeli vozem odpovědně zvolili drink bez alkoholu.

Program odstartovala skvěle vypadající Heidi Janků s jednou z nejžádanějších písní v jejím repertoáruKdyž se načančám“, což byl velmi trefný začátek celé akce a přiznala, že na collagen zapomíná. „Stále se chystám začít collagen pravidelně užívat, ale zatím jsem vždycky začala dva, tři dny a pak jsem zapomínala. Tak uvidíme, jestli mě tahle akce přiměje k pravidelnému užívání,“ popsala se smíchem svoje zkušenosti známá zpěvačka. To majitel kavárny Václav Posířil je odpovědnější nebo jen prostě nezapomíná: „Collagen užívám denně už několik měsíců a myslím, že je na mně vidět, že jsem značně omládl,“ prozradil s humorem sobě vlastním.

Do kavárny dorazil také filmový režisér Petr Jákl, který se právě vrátil z Hollywoodu, kde se jako jeden z mála Čechů prosadil také jako producent. Byl k nepřehlédnutí a těšil se skutečně velké pozornosti médií. Mimo jiné se také svěřil, že collagen užívá hlavně kvůli kloubům. „O klouby se musím hodně starat. Když je člověk starší, tak už mu holt nic jiného nezbývá, pokud chce zůstat dlouho aktivní. Měl jsem vyhřezlé plotýnky, kvůli kterým jsem musel přestat s judem, ale cvičením jsem vše spravil. Záda sice pořád cítím a judo dělat nemůžu, ale posiluji každý den. Jinak bych se doslova rozpadl, a navíc mi pravidelné cvičení posiluje psychiku, s kterou vše souvisí,“ vysvětlil bývalý vrcholový sportovec.

Pozvání přijal také Marian Vojtko se svojí krásnou přítelkyní. „Moje přítelkyně je lékárnice, takže mi vždy dodává collagen pro moje rodiče a samozřejmě i já ho pravidelně užívám. Už v dětství mi totiž moji rodiče říkali, že když budu jíst chrupavky z kuřete a takové věci, tak budu mít dobré klouby. A je to opravdu tak. Díky collagenu mám klouby zatím v pohodě,“ svěřil muzikálový zpěvák. Mužské křídlo podpořil také herec a moderátor Petr Vojnar, který  collagen užívá už dlouhá léta, ještě, než nastal jeho boom. Pány doplnil ještě bubeník Tokhi se svojí přítelkyní.

Beauty focus collagen+ od Nu Skin můžete ochutnat vy, třeba právě v kavárnách Café & Bar Stromovka Collection v Centru Stromovka v Praze v Holešovicích. Také si jej můžete zakoupit spolu s dalšími kosmetickými produkty a anti-agingovými technologiemi na e-shopu firmy
Ageportwww.ageport.cz. Upozorňujeme, že collagenový drink je možné čas od času opravdu zkombinovat i s proseccem, jako tomu bylo na této collagovné párty, vždy je však nezbytné doplnit příslušné množství tekutin, aby pleť byla hydratovaná.

Fotogalerie