HONOR hledá testery: Otestujte a vyhrajte designový HONOR Magic5 Lite, který vydrží až 3 dny bez nabíjení!




Fanoušci technologických vychytávek mají možnost otestovat přednosti nového mobilního telefonu HONOR Magic5 Lite, který ještě ani nepřišel na český trh! Společnost HONOR hledá testery, kteří se nebudou bát vyzkoušet, co všechno s mobilem a jeho super baterií, která má extra dlouhou výdrž, dokáží a zažijí.

Testeři z řad fanoušků značky HONOR budou mít možnost otestovat, co všechno s novým HONOR Magic5 Lite zažijí. Víkendový výlet ve městě? Výprava do lesů? Nebo snad dva dny lyžování na zasněžených svazích? O své zkušenosti se budou dělit s ostatními na sociálních sítích a posléze připraví detailní zhodnocení jejich zážitků v HONOR Clubu.

Možnost vyzkoušet HONOR Magic5 Lite jako první ale není jediná věc, která na testery čeká. Budou mít totiž extra motivaci přinést co nejzajímavější hodnocení a zažít s tímto modelem co nejúžasnější zážitky. Jeden z nich totiž po konci testování získá HONOR Magic5 Lite jako dárek k vlastnímu užívání.

Jak na registraci?

  1. Zájemci o testování se mohou registrovat od pondělí 20. 2. 2023 nejpozději do pátku 24. 2. 2023 ZDE.
  2. Vybraných 5 testerů získá horkou novinku, mobilní telefon HONOR Magic5 Lite na testování po celý týden!
  3. Po ukončení testování budou jeho účastníci zařazeni do soutěžního slosování. Výherce slosování získá novinku HONOR Magic5 Lite, kterou právě dotestoval, jako dárek!
  4. Navíc každý tester po ukončení testování získá luxusní zápisník Mont Blanc jako dárek!

HONOR Magic5 Lite je jednou z novinek řady Magic5, kterou čeká velké představení již za týden na MWC 2023 v Barceloně. Kromě úchvatného displeje, který okamžitě upoutá pozornost, se pyšní především baterií s extra dlouhou výdrží. Ostatně renomovaná laboratoř DXOMARK vyhodnotila HONOR Magic5 Lite jako chytrý telefon s nejlepší baterií na světě, když získal plných 152 bodů a ještě před uvedením na trh se vyšvihl do čela žebříčku na první místo.