Luxusní stylingové nástroje Dyson vyčarují perfektní účes každý den!




Je libo krásné vlny, vyhlazený elegantní účes, anebo nadýchaný styling? Díky žehličce, multistyleru a vysoušeči Dyson mohou dámy své vlasy hýčkat den co den. A co je nejlepší? Jedinečné technologie zaručují, že vlasy nebudou vystaveny extrémním teplotám a zůstanou zdravé a krásné... Navíc mají stylingové nástroje originální design – vsaďte na dárkové edice v odstínech Vinca Blue/Rosé!

Vysoušeč vlasů Dyson SupersonicTM Vinca Blue/Rosé: Rychle fénuje i tvaruje

Výkonný a rychlý fén vhodný pro různé typy vlasů využívá prudký soustředěný proud vzduchu. Jako první vysoušeč vlasů na světě má motor schovaný v rukojeti, takže se pohodlně drží a skvěle se s ním manipuluje. Je tišší než ostatní fény a chytře reguluje teplotu, aby pomohl ochránit vlasy před poškozením. Měří teplotu vzduchu více než 40krát za sekundu, zabraňuje poškození příliš intenzivním teplem a ochrání lesk vlasů. Navíc obsahuje pět magnetických nástavců pro vytváření nejrůznějších účesů.

Cena (s 5 stylingovými nástavci a úložným boxem):

12 490 Kč

Zakoupíte na: www.dyson.cz

 

Multistyler Dyson AirwrapTM Complete Vinca Blue/Rosé: Vykouzlí vlny i hladký účes

Nový multistyler Dyson AirwrapTM s inovativními nástavci využívá digitální motor Dyson k vytvoření aerodynamického jevu známého jako Coanda efekt, díky kterému vzduch přirozeně opisuje přilehlou plochu a strhává s sebou okolní vzduch. S využitím tohoto principu vytvořil tým odborníků společnosti Dyson způsob, jak vlasy upravovat pouze pomocí vzduchu v kombinaci s teplem. Ať už se rozhodnete pro lokny, vlny, ale také uhlazený look nebo nedbale elegantní prosušení foukáním, výsledek vždy nabízí přirozený a atraktivní vzhled. Zároveň pomáhá předcházet poškození vlasů vysokými teplotami.

Cena (s 6 nástavci a úložným i cestovním pouzdrem):

14 990 Kč

Zakoupíte na: www.dyson.cz

 

Žehlička na vlasy Dyson CorraleTM Vinca Blue/Rosé:

Vlasy vyhladí kdykoliv a kdekoliv bez extrémních teplot

Jediná žehlička na vlasy s pružnými destičkami Dyson Corrale™ je vybavena průkopnickou technologií speciálních měděných destiček, které se ohýbají kolem vlasů tak, aby je tvarovaly a držely pohromadě. Díky tomu jsou prameny dokonale vyrovnané a snižují se nároky na přísun tepla. Žehlička je navíc vybavena technologií inteligentní regulace teploty. Pomocí čidla, které měří teplotu 100krát za sekundu, nabízí tři přesná nastavení teploty – je proto vhodná pro všechny typy vlasů. Zároveň je možné ji používat bez kabelu díky 4článkovým lithium-iontovým bateriím.

Cena (s nabíjecím stojanem, cestovním pouzdrem a úložným boxem): 11 990 Kč

Zakoupíte na: www.dyson.cz

Fotogalerie