Začněte nový rok s novým šatníkem! Objevte výhody šití na míru




Rodinné krejčovství TESSUTO vytváří jedinečné oděvy na míru již od roku 1989. Je jedním z těch, které dbají na vysokou kvalitu látek, spolehlivost a profesionální přístup ke svým klientům. Zakladatelka krejčovství Eliška Trnka získala své zkušenosti spoluprací s pražskými krejčovskými salony. Kromě navrhování šatníku se zaměřuje také na školení dress code pro jednotlivce i větší klienty, jimž pomáhá vybudovat jednotnou firemní identitu. Díky dobré orientaci v aktuálních i dlouhodobých módních trendech pro vás dokáže vytvořit moderní a zároveň nadčasové modely, které budete rádi nosit do práce i kdykoli během dne.

Kouzlo úspěchu tkví jak v perfektním střihu, tak i detailech. TESSUTO vám pomůže vybrat tu pravou látku i správné tvarování oděvu, který dokončí výběrem vhodného zapínání, knoflíčků, šicích nití či manžet. Krejčovství šije oblečení jak strojově (made-to-measure), tak ručně (bespoke), čímž vychází vstříc i těm klientům, kteří nemají konfekční postavu.

Módou to u nás nekončí! TESSUTO do „nového kabátu“ s radostí oblékne i váš domov. V TESSUTO pro vás ušijí nové moderní polštáře, přehozy na postel nebo závěsy. Pro vaši oblíbenou pohovku pak vyberou nové čalounění z prémiových látek, které bude perfektně padnout ke zbytku interiéru.

Fotogalerie