Největší festival zážitkové saunování v Aquapalace Praha. Užijte si letošní 11. ročník SaunaFestu 2023!




Mistrovství České republiky v saunových ceremoniálech, účinkující z 10 zemí světa, rekordní počet českých a mezinárodních soutěžících v individuálních i týmových soutěžích, saunové divadlo či oblíbené metličkování a peelingové procedury. Zmíněné aktivity nabídne očekávaný festival zážitkového saunování SaunaFest 2023. Akce proběhne od 23. do 26. března v největším Saunovém světě Aquapalace Praha a zastřeší to nejlepší ze světa saunování pro všechny fanoušky pravidelného prohřívání.

Mezinárodní i česká účast saunerů a bohatý program

Letošní 11. ročník největšího evropského festivalu zážitkového saunování představí rekordní počet domácích, ale i zahraničních saunerů i přes více jak 100 saunových ceremoniálů, rituálů a programových ochutnávek netradičního a zážitkového saunování. Pro návštěvníky je připraven bohatý doprovodný program, který nabídne speciální vystoupení saunových mistrů v hlavní i panoramatické sauně, oblíbené metličkování a severské procedury v zemní banje.

Saunový stan, Mistr ručníku a speciální host SaunaFestu 2023

Bohatý a pestrý program letošního ročníku SaunaFestu 2023 bude také probíhat v saunovém stanu, v němž se budou odehrávat speciální ukázky ze světa beauty a herbal procedur, muzikorelaxace a peelingových procedur. Všichni návštěvnici se můžou těšit na každoroční soutěž Mistr ručníku – Windstorm master, ale také i na společenský večer a mnoho dalšího. Pozvání na největší evropský festival SaunaFest 2023 přijala kanadská vicemistryně v saunování Jade Coulombe, která se umístila na prvním místě prestižní mezinárodní soutěže The Battle of Gladiators – World Championships Freestyle.

Bližší informace i vstupenky na festival najdete zde: https://www.aquapalace.cz/sekce/sauna-fest/prodej