Společnost Yalago zaznamenala v roce 2022 92% nárůst globálních hotelových rezervací




Společnost Yalago, součást skupiny Emirates Group a jedna z nejrychleji rostoucích firem na světě nabízející ubytování pro volnočasové cestování, zaznamenala loni 92% meziroční nárůst hotelových rezervací.  

Ve zprávě o nejnovějších trendech ze všech světových trhů oznamuje tento specialista rekordní údaje o počtu cestujících, útratě za rezervaci a délce pobytu v průběhu celého roku.

Cestovatelé utrácejí na jednu rezervaci o 30 % více, využívají více stravovacích služeb, jako je all inclusive, a většinou si rezervují pětihvězdičkové hotely (45 %). V místě pobytu také zůstávají déle, přičemž průměrný počet nocí na pobyt se zvýšil oproti čtyřem nocím v předchozích letech na pět.

Astrid Kastbergová, generální ředitelka společnosti Yalago, uvedla: „Vzhledem k tomu, že je nyní pro zahraniční cestující otevřeno více destinací, zaznamenáváme neuvěřitelně silnou poptávku po všech našich klíčových destinacích. Do budoucna očekáváme, že tento trend bude trvat, protože kapacita letů se bude nadále rozšiřovat a dosáhne předpandemické úrovně. To platí zejména pro některé z našich klíčových trhů v asijsko-pacifickém regionu, které se zatím nevrátily na předpandemickou kapacitu letů.“

 „Prostřednictvím našich zkušeností v oboru a partnerství s dalšími subjekty se snažíme podporovat světové cestovní kanceláře v nabídce stále se rozšiřujícího hotelového portfolia pro volnočasové cestovatele. Vybudovali jsme si celosvětovou pověst díky našim zkušenostem v destinacích, jako je Dubaj, Indický oceán, Florida, Španělsko a další a na těchto destinacích spolu s novými lokalitami po celém světě nadále stavíme. Například Spojené arabské emiráty, USA, Maledivy a evropská města jsou stále velmi populární, v posledních několika měsících jsme také zaznamenali značný nárůst rezervací v jihovýchodní Asii. V celé Asii jsou žádané pětihvězdičkové resorty, které však zůstávají cenově dostupné díky našim exkluzivním slevám a přidané hodnotě.“

Vzhledem k tomu, že v současných rezervacích společnosti Yalago nadále dominuje trend „zimního slunce“, nejoblíbenějšími destinacemi pro rezervace hotelů v období od prosince 2022 do března 2023 jsou (v pořadí podle oblíbenosti) Dubaj, Phuket, Singapur, Bali, Florida a Kanárské ostrovy. Na Silvestra zase vládly městské destinace, přičemž jako nejoblíbenější se u globálních cestovatelů ukázaly New York, Paříž a Londýn.

V roce 2023 je hlavním cílem společnosti Yalago rozšířit své hotelové portfolio o rozsáhlejší nabídku v evropských městech, v asijsko-pacifickém regionu a v Americe, zejména v USA a Brazílii. Tím se posílí dosah těchto destinací na širší globální publikum, protože obliba cestování do těchto oblastí stále roste.

Společnost také rozšiřuje svůj dosah o globální týmy, aby navýšila své znalosti a zkušenosti v dané lokalitě. Kromě již existující kanceláře ve Velké Británii (prostřednictvím specializované pobočky Yalago Retail Connect) společnost nedávno jmenovala manažery pro rozvoj obchodu v USA, Švýcarsku a Španělsku a rozšířila svůj tým v Dubaji s cílem dále posílit své globální působení v roce 2023. To bude zahrnovat zřízení a rozšíření týmů ve Spojených arabských emirátech, Velké Británii, USA, Brazílii, LATAM, Asii a v celé Evropě.

Společnost Yalago pokračuje v rozšiřování svého portfolia, týmů a zákaznické základny po celém světě a v novém roce má rozsáhlé plány. Chcete-li se dozvědět více, navštivte stránky www.yalago.com nebo navštivte tým Yalago na hlavních veletrzích 2023, včetně ITB Berlin, ATM Dubai, IPW San Antonio, ITB China, ITB Asia, FIT Argentina a WTM London.

Fotogalerie