SOUTĚŽ: Vyhraj 1000 Kč na nákup u Bushmana!




Valentýn není sprosté slovo aneb Pár tipů, jak udělat radost i sám sobě. Valentýn je svátek lásky… A kde je psáno, že lásku si člověk nemůže vyznat sám? Tak nemrhej časem a naděl si radost! S dárky od Bushmana vedle nešlápneš. Má všechno, co chlap potřebuje; bavlněné oblečení od trenek až po bundy, plnou dílnu nářadí a vychytávky, které oceníš, ať jsi kdekoli.

Kdo je bushman? Člověk se silným instinktem a respektem k přírodě i lidem. Nerad splývá s davem, zato s přírodou je v dokonalé symbióze. To ale neznamená, že se čas od času nenechá strhnout vírem velkoměsta, anebo že nepracuje třeba pro velkou korporátní společnost.

Bushman oblékne a vybaví každého. Tradiční česká značka outdoorového oblečení z přírodních materiálů, jako jsou bavlna, len nebo třeba kůže už 25 let uvádí na trh pánské i dámské kolekce oblečení a doplňky, zhotovené podle potřeb svých lidí. Z dílny BUSHMAN tak vycházejí kolekce, navržené s jasným cílem: aby ses v nich cítil v pohodlí a pohodě, ať jsi kdekoli. Protože nosit kvalitní oblečení znamená moct se volně nadechnout i hýbat. A cítit volnost znamená žít…

Jdi na www.bushman.cz nebo kteroukoli z 29 značkových prodejen.

Odpovězte zde, ale pozor, soutěžíme jen do 14.2. 2023 do 12:00.

Soutěžní otázka: Které legendy můžeš najít na tričkách BOBSTOCK?

a) Jawa 250

b) Zetor 25

c) Let Z-37 Čmelák

Nápovědu hledej na www.bushman.cz.

Potěš se:

TACTIAL PEN

Pero z leteckého hliníku, které by Ti i nepřemožitelný Chuck Norris záviděl. Umí totiž nejen psát, ale ukrývá i baterku, řezák, šroubovák, skalpel, píšťalku nebo křesadlo!

Nůž BARRETA

Není od věci mít po ruce i kvalitní kapesní nůž; třeba minimalistický nůž z jednoho kusu pevné oceli a rukojetí, opletenou funkční padákovou šňůrou.

 

TACTICAL SHOVEL

Nožík je schovaný i v této multifunkční lopatě, a to spolu s dalšími druhy nářadí a vychytávek – klíčem na matky, šroubovákem, prorážecím hrotem, pilkou nebo třeba píšťalkou.

 

Placatka JERRY

Díky placatce JERRY o objemu 500 ml se parádně zahřeješ, a navíc Tě bude bavit její retro design kanystru.

 

Tričko BOBSTOCK

Radost si můžeš udělat i legendou na triku – třeba bavlněným tričkem s potiskem kunovického letounu L410 Turbolet, který je ve vzduchu již od roku 1969.                                                                                                       

Tactical Pen: pero Tactical Pen silver UNI - Bushman.cz

Nůž Barreta: nůž Barreta black UNI - Bushman.cz

Lopata Tactical Shovel: lopata Tactical Shovel silver UNI - Bushman.cz

Placatka JERRY: placatka Jerry dark green - Bushman.cz

Tričko BOBSTOCK: tričko Bobstock V terracotta - Bushman.cz

Výhra: 1000 Kč na nákup u Bushmana v podobě voucheru

Fotogalerie